INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Ladislau Bölöni, fatalist după eșec: ”Doar bunul Dumnezeu știe de ce o centrare reușește în minutul 90+3. Eu nu știu” 

Ladislau Bölöni
Ladislau Bölöni

Articol de - Publicat luni, 18 februarie 2019 09:32

Antwerp a pierdut în prelungiri al doilea meci la rând, 0-1 cu Anderlecht. Dar Ladislau Bölöni nu intră în panică: ”Această echipă e puternică mental, e principala ei calitate”.

"Sunt foarte trist. Singurul rezultat logic era un egal. Anderlecht a făcut un hold-up, e dificil de suportat". Loți Bölöni nu și-a ascuns sentimentele, niciodată nu o face, cu atât mai puțin după o asemenea înfrângere: 0-1, Anderlecht marcând în al treilea minut de prelungire.

"Doar bunul Dumnezeu știe de ce o centrare reușește în minutul 90+3, când toate celelalte mingi sfârșiseră în mănușile portarului. Eu n-am niciun răspuns", regretă antrenorul în vârstă de 65 de ani, care nu uită nici de VAR. "Ni s-a refuzat și un penalty...". Arbitrul Van Driessche fluierase 11 metri, dar s-a răzgândit după ce a revăzut faza. 

"Urmează un meci relativ ușor, la Genk"

Loți s-a aprins la conferință. Când a fost întrebat dacă jucătorii săi cedează psihic, a replicat: "Nu sunt de acord cu voi, chiar deloc. Această echipă e puternică mental, e principala ei calitate. Nu știu cum judecă ziariștii, însă eu am altă părere. Zero puncte din șase nu ne afectează încrederea, pe care am construit-o un sezon întreg".

A continuat ironic: "Urmează un meci relativ ușor, la Genk, dar nu ne pasă. După aceea, vom juca de două ori acasă și trebuie să câștigăm o dată". Antwerp e acum e pe locul 4, la șapte puncte peste Gent, prima formație aflată sub linia play-off-ului. Mai sunt patru etape din sezonul regulat.

2este numărul eșecurilor consecutive ale echipei lui Bölöni: 1-2 la Lokeren și 0-1 cu Anderlecht; urmează meciul de la Genk, liderul clasamentului

"Să pierzi în ultimul minut doare întotdeauna, dar am dovedit că putem concura cu Anderlecht și că merităm să fim în Top 6 pentru play-off"
Loți Bölöni, antrenor Antwerp

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
whiteredarad
whiteredarad  •  18 Februarie 2019, 09:47

Si Boloni,si Rednic au caractere similare. la infrangere doar jucatorii sint de vina.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează