INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  

Ladislau Bölöni, furios la finalul victoriei cu liderul Bruges: „De când am venit, eram pregătit să-mi fac valizele. Asta e situația”

Articol de - Publicat luni, 11 noiembrie 2019 09:25

Ladislau Bölöni (66 de ani) a fost acid cu jurnaliștii după meciul câștigat de Antwerp în fața liderului Bruges, scor 2-1.

Antrenorul nu crede că presiunea a fost declanșată chiar în interiorul clubului. Jucătorii îl susțin. „Putea fi dat afară, dar eu nu voiam asta”, afirmă atacantul Lamkel Zé.

Dacă nu ar fi învins, Loți Bölöni ar fi fost demis. Antwerp avea deja pregătit noul nume. Și nu era Marc Wilmots, actualul selecționer al Iranului, cum se specula săptămâna trecută, ci Hein Vanhaezebrouck, ultima oară la Anderlecht. Dar a câștigat, 2-1 cu Bruges, și nimeni nu se mai atinge de el acum. Nici proprietarul Paul Gheysens. Va fi antrenorul roș-albilor și la al 100-lea meci, pe 24 noiembrie, cu Gent.  

„Bucuria nu durează decât două minute” 

Tehnicianul și-a ieșit din fire la conferință. Când ziariștii l-au întrebat de presiune, Bölöni a replicat prompt: „Ce vreți să spuneți cu presiune? Numiți lucrurile! Puneți-mi o întrebare concretă!”. 

Și a adăugat: „Sunt obișnuit cu acest job. Sunt mulțumit de această victorie, dar bucuria nu durează decât două minute. De când am venit, eram pregătit să-mi fac valizele. Asta e situația”. 

A negat că presiunea ar fi fost declanșată chiar din interiorul clubului. „Vă referiți la ceea ce povestea presa? Nu am citit niciun ziar în această perioadă. Ceea ce scrieți nu mă interesează. Nu mă interesează”.  

„Îl iubesc și îmi doresc să rămână”

Loți e susținut de propriii jucători. Lamkel Zé e unul dintre ei. „Știam că antrenorul e contestat după înfrângerea cu Mouscron. Putea fi dat afară, iar eu nu voiam. Îl iubesc și îmi doresc să rămână. Lupt pentru el. E foarte important pentru mine”, a declarat el. 

Tânărul atacant camerunez în vârstă de 23 de ani a fost și pedepsit de Bölöni în acest sezon, însă „am nevoie de un om strict. Altfel, aș putea face glume în fiecare zi”.  

„Aveam o datorie față de antrenorul nostru după eșecul cu Mouscron. Mulți îl acuzau pe el, dar noi nu i-am respectat planul. Sper ca această victorie să fie suficientă pentru siguranța postului său. El ne-a adus atât de sus în ultimele două sezoane. Ceea ce a făcut pentru Antwerp a fost uriaș” 
- Ritchie De Laet, fundaș Antwerp 

Vezi și:

Un nou început pentru Ianis Hagi? Decizia radicală luată de conducerea lui Genk!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
106683413108068
Francisc Dascal  •  11 Noiembrie 2019, 16:22

Presa cauta " Senzationalul"peste tot.Cu lotul avut si cu actualul lot sa zica toti "MERCI" mister Bölöni Laszló.Felicitari Laci

ralffy_mr
ralffy_mr  •  11 Noiembrie 2019, 10:58

Uite domnule #Respect!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează