STRANIERI  ·  BELGIA

Ladislau Bölöni s-a săturat și renunță la planul cu Antwerp și la proteste: „Fiecare cuvânt riscă să mă coste 5.000 de euro”

Ladislau Boloni
Ladislau Boloni

Articol de — Marti, 23 Aprilie 2019, 16:58

Ladislau Bölöni, locul 3 în Belgia cu Royal Antwerp, a strâns până acum 10 puncte din cele 15 puse în joc în cinci meciuri de play-off (0-0 în ultima etapă, cu Bruges).

E decis nici să nu mai încerce să facă spectacol la Antwerp. „Am vrut să schimb stilul echipei sezonul trecut, dar am greșit. Am crezut că putem juca altfel, însă valorile lui Antwerp trebuie să primeze”, a declarat antrenorul în La Derniere Heure.

Loți nu mai comentează nici deciziile arbitrilor: „Nu contează ce gândesc eu. Important e ce hotărăște arbitrul. Fiecare cuvânt spus riscă să mă coste cinci mii de euro”.

În trecut, Ladislau Bölöni a fost amendat de câteva ori după discuții aprinse cu arbitrii.

Vezi și: ANTWERP - CLUB BRUGGE 0-0 » Loți Boloni și Ivan Leko au remizat în etapa a 5-a! Genk s-a distanțat în fruntea Jupiler League

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!“Lorena mi-a dat coronavirus și atunci am ucis-o”. Anchetatorii italieni au făcut imediat testarea. Care a fost rezultatul

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1