INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Ladislau Bölöni, față în față cu un moment special al carierei: a fost nominalizat pentru titlul de cel mai bun antrenor al sezonului în Belgia

Ladislau Bölöni
Ladislau Bölöni

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 mai 2019 12:51

Ladislau Bölöni, 66 de ani, trăiește la Royal Antwerp unul dintre cele mai bune momente ale carierei, echipa sa fiind pe locul 3 în play-off. Românul tocmai a fost nominalizat pentru titlul de cel mai bun antrenor al sezonului în Belgia.

Premiul a fost câștigat însă de contracandidatul Philippe Clement, care se află pe banca lui Genk.  

Bölöni s-a luptat pentru această distincție cu două nume grele din campionat: belgianul Philippe Clement, actualul antrenor al liderului Genk, și croatul Ivan Leko, tehnicianul lui Club Brugge, campioana en-titre. 

Vezi aici clasamentul actualizat din play-off-ul campionatului belgian!

Ladislau Bölöni se află pe banca lui Royal Antwerp din vara lui 2017, perioadă în care a transformat echipa dintr-o candidată la retrogradare într-una care pune mari probleme în play-off.

Bölöni mai antrenat de-a lungul carierei la Nancy, naționala României, Sporting Lisabona, Rennes, Monaco, Al-Jazeera, Standard Liege, Al-Wahda, Lens, PAOK Salonic, Al Khor și Al-Ittihad.

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  08 Mai 2019, 22:07

Felicitări, domnule Bölöni!

stoichkov10
stoichkov10  •  08 Mai 2019, 17:14

Bravo Loti

emil1986
emil1986  •  08 Mai 2019, 13:34

In Belgia, da. In Romanica, in schimb, baietii il vad/scriu/lauda despre 'cel mic' non-stop. Doar taica-su face si el parte din 'aia' cu ochi albastri.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează