STRANIERI  ·  ANTWERP

Conflict? Jurnaliștii belgieni anunță: „Relația lui Bölöni cu patronul lui Antwerp nu e bună” » Clubul dezminte: „E ciudat că apar asemenea informații acum”

Articol de - Publicat vineri, 10 mai 2019 11:21

Ladislau Boloni ar avea probleme serioase la Antwerp. Cotidianul Het Laatste Nieuws scrie: „Nu e sigur că antrenorul ar continua din vară. Nu e exclus ca Bölöni să accepte o ofertă de la alt club”.

Într-un moment în care Loți Bölöni și Antwerp stau neașteptat de bine în Belgia, locul 3 înaintea etapei a 8-a din play-off, cu șanse mari de a prinde un loc direct în grupele Europa League, jurnaliștii flamanzi susțin că antrenorul în vârstă de 66 de ani ar fi în conflict cu patronul grupării.

 

Het Laatste Nieuws: „Relația lui Bölöni cu Paul Gheysens nu e bună”

„Ținând cont de rezultatele sale, românul ar putea rămâne totuși la Antwerp până la sfârșitul contractului, în 2020. Nu e sigur însă că tehnicianul ar continua din vară. Nu e exclus ca Bölöni să accepte o ofertă de la alt club”.

Roș-albii au reacționat prompt, dezmințind această variantă:

„Antwerp neagă informațiile apărute în presă, anumiți ziariști pretinzând că există o relația încordată între proprietarul nostru și antrenorul Bölöni. E ciudat că apar asemenea lucruri acum, când totul merge bine și ne batem pentru un loc în Europa”.

4 victorii și două eșecuri are Antwerp după 7 etape în play-off-ul belgian (golaveraj 8-10)

„Când am semnat contractul cu Antwerp, primul obiectiv era evitarea retrogradării. Apoi, Top 6, dar nu era obligatoriu. Totul a mers mult mai repede, așa că acum speculăm asupra altor ținte. E periculos”
Loți Bölöni, antrenor Antwerp

 Citește și:

Surpriză! Scenariul care îl ține pe Tătărușanu la NantesCum și-a atras Emi Pian dușmănia clanurilor din București. Pe Florin Salam l-a supus total și a nesocotit o lege nescrisă a clanurilor interlope
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1