INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTWERP - CHARLEROI 3-2

Ladislau Boloni s-a calificat cu Antwerp în Europa League!

Articol de - Publicat duminica, 26 mai 2019 18:05

Loți Bölöni s-a calificat în preliminariile Europa League grație atacantului congolez Dieumerci Mbokani, ce a decis barajul de azi cu o „dublă”, Antwerp revenind formidabil de la 0-2 și marcând de trei ori.

Nu se putea un final de sezon altfel decât a fost întreg campionatul belgian pentru Loți Bölöni. Ce nebunie de meci a trăit azi antrenorul lui Antwerp în play-off-ul de Europa League de pe „Bosuil”!

Barajul cu Charleroi a început de la 0-1, cu gol Osimhen, încasat după doar 9 secunde. Mai mult, până să se trezească din șoc, oaspeții și-au dublat avansul, după o lovitură liberă: Dessoleil (12).

Penalty și eliminare!

Tot efortul de a termina pe locul 4 era pe cale să se ruineze. Reacția a venit însă la fel de rapid și neașteptat. De la 0-2 s-a făcut egal până la jumătatea reprizei.

Mbokani (16), după o fază fixă și devieri ca la biliard, apoi Refaelov (22), din penaltyul scos de Lamkel Ze, „bătăușul” lui Loți. Fază la care Zajkov, în poziție de ultim apărător, s-a fâstâcit și a văzut „roșu”. Ce răsturnare de situație!

Verdict logic

Mai departe a fost numai o chestiune de timp până când a venit și golul calificării în preliminariile Europa League. Oaspeții au cedat, logic, și Dieumerci Mbokani a dat verdictul (67), preluare plus o execuție de mare vârf din careul mic, în unghi.

Congolezul putea risipi emoțiile, ratând în final desprinderea în două ocazii. Și Bölöni și-a văzut visul realizat, cu multe emoții. Merci, Mbokani!

13 goluri în 32 de meciuri a înscris Mbokani pentru Antwerp în acest campionat. Este cel mai bun marcator al lui Bölöni

Vezi și:

Barcelona - Valencia 1-2 // Catalanii trag semnalul de alarmă: „Messi este singur. Nu se poate ca destinul Barçei să depindă mereu de el!"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
7manuel
7manuel  •  27 Mai 2019, 12:17

Da, eu asa cred. Iar principalul argument este ca un campionat precum cel din Belgia este mai puternic ca cel din Grecia.

losche
losche  •  27 Mai 2019, 10:58
Postat de 7manuel pe 26 Mai 2019, 21:47

Sa te clasezi pe loc de Europa League in Belgia e mai important, spun eu, ca titlul de campioana in Grecia.

Cum sa zici asa ceva? Liverpool prefera sa castige titlul decat liga vampionilor. Un titlu inseamna enorm, iar o calificare in europa o sa treaca. Dar titlul de campion, medaliile, astea raman. Also, stai. Titlul neinvins, Cupa greciei luata si asta, sa nu uitam ca a plecat si cu o penalizare de 2 pcte. Haide sa nu instigam aiurea. Ce a facut Paok ramane in istoria campionatului grecesc, alaturi de cel luat in conditii similare dar inferioare totusi de Panathinaikos. Panathinaikos. Aek. Olympiakos. Astea sunt favoritele. Dar a castigat Paok la pas si tu afirmi ca o calificare in uefa league e mai importanta daca vine din belgia...

cneius
cneius  •  26 Mai 2019, 22:56
Postat de 7manuel pe 26 Mai 2019, 21:47

Sa te clasezi pe loc de Europa League in Belgia e mai important, spun eu, ca titlul de campioana in Grecia.

E parerea ta, nu te contrazic.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează