INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Prima reacție a lui Laurențiu Reghecampf după numirea pe banca lui Al Tai: „Dumnezeu a așezat lucrurile așa cum ne-am dorit! Corina și Liam pot veni când oricând aici”

Antrenorul Laurențiu Reghecampf (48 de ani) a oferit o primă reacție după ce, luni după-amiază, a fost prezentat oficial pe banca tehnică a formației saudite Al Tai, locul 12 în prima ligă din Arabia Saudită. +23   FOTO
Antrenorul Laurențiu Reghecampf (48 de ani) a oferit o primă reacție după ce, luni după-amiază, a fost prezentat oficial pe banca tehnică a formației saudite Al Tai, locul 12 în prima ligă din Arabia Saudită.

Articol de - Publicat marti, 26 septembrie 2023 12:15 / Actualizat marti, 26 septembrie 2023 12:15

Antrenorul Laurențiu Reghecampf (48 de ani) a oferit o primă reacție după ce, luni după-amiază, a fost prezentat oficial pe banca tehnică a formației saudite Al Tai, locul 12 în prima ligă din Arabia Saudită. 

Luni, Laurențiu Reghecampf a fost prezentat oficial la Al Tai, unde îl înlocuiește pe antrenorul Kresimir Rezic (41 de ani). Croatul a pus condiții grele pentru a pleca de la Al Tai, cerând întreaga clauză de reziliere pentru a părăsi banca tehnică a formației. 

Ironia lui MM Stoica după Rapid - CFR Cluj: „No K no party”. A revenit după 10 ore cu explicații: „S-a înțeles greșit!”
RAPID - CFR CLUJ 3-1
Ironia lui MM Stoica după Rapid - CFR Cluj: „No K no party”. A revenit după 10 ore cu explicații: „S-a înțeles greșit!”

În aceeași zi, Laurențiu Reghecampf s-a declarat încântat de revenirea în Arabia Saudită, unde le-a mai pregătit pe Al Hilal și Al Ahli, spunând că partenera lui, Corina Caciuc, îl poate vizita oricând în țara din Golf. 

Prima reacție a lui Laurențiu Reghecampf, după ce a fost prezentat oficial la Al Tai: „N-am întâmpinat nicio problemă cu viza”

„Dumnezeu a așezat lucrurile așa cum ne-am dorit! Eu și Corina suntem fericiți de noua experiență din Arabia Saudită. În ciuda zvonurilor, n-am întâmpinat nicio problemă cu viza. 

+19 FOTO

Este o țară turistică și atât Corina, cât și Liam (n.r. - fiul celor doi) pot veni oricând aici! Nimic nu ne umbrește bucuria trăită!”, a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru Cancan. 

Laurențiu Reghecampf, contract pe un an cu Al Tai 

Laurențiu Reghecampf a semnat un contract valabil pe un an cu arabii de la Al Tai. Din informațiile Gazetei Sporturilor, tehnicianul va încasa un salariu de un milion de dolari la formația saudită. 

La Al Tai, Laurențiu Reghecampf va colabora cu doi foști jucători din Superliga: Andrei Cordea, fosta extremă de la FCSB, și atacantul croat Marko Dugandzic, fostul vârf al Rapidului. 

VIDEO. Laurențiu Reghecampf a lăsat mască un reporter: „E de trei ori mai scumpă decât mașina mea. Care e motivul?”

Citește și: 

Așa și-a motivat Săpunaru colegii! Discurs emoționant înainte de Rapid - CFR Cluj

Superlovitură liberă! Nicolae Stanciu a marcat al doilea gol în patru zile pentru echipa lui Cosmin Contra

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
unurtr
unurtr  •  26 Septembrie 2023, 14:07

Ce înseamnă ”Când oricând”? Citat din titlul articolului: ”Corina și Liam pot veni când oricând aici”

Vezi toate comentariile (1)
Comentează