INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DUBAI

EXCLUSIV // Laurențiu Reghecampf își aduce colaborator din România! Viorel Dinu va antrena Al-Wasl FC U21

Viorel Dinu - U Cluj
Viorel Dinu - U Cluj

Articol de - Publicat marti, 09 iulie 2019 22:20

Viorel Dinu (39 de ani), ultima dată antrenor la SC Popești-Leordeni, în Liga 3, va colabora cu Laurențiu Reghecampf (43 de ani) la Al-Wasl FC.

Fost atacant la Concordia Chiajna și U Cluj în Liga 1, Viorel Dinu va începe o nouă aventură ca antrenor, de această dată în Dubai. Acesta va prelua echipa U21 a clubului Al-Wasl FC, la a cărui echipă de seniori se află pe bancă Laurențiu Reghecampf.

Cei doi au mai colaborat la Concordia Chiajna, în sezonul 2011-2012, pe vremea când Laurențiu Reghecampf era antrenor, iar Viorel Dinu jucător.

Viorel Dinu, proaspăt deținător al Licenței A, a încheiat ultimele două sezoane cu SC Popești-Leordeni pe locul 5 în serii cu echipe precum Petrolul Ploiești și Rapid București. Acesta era pe banca tehnică a ilfovenilor din anul 2015, de pe vremea când era antrenor-jucător. 

VEZI ȘI:

FOTO Alex Chipciu s-a întors la Anderlecht » Primul antrenament sub comanda lui Vincent Kompany: împarte vestiarul cu Samir Nasri

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
pain89
pain89  •  10 Iulie 2019, 08:27

Pai după ce îl adusese pe micu după el trebuie sa umple liga u-21 de antrenori romani nu?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează