INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Laurențiu Reghecampf regretă că nu l-a putut transfera pe Nicolae Stanciu: „L-am vrut și eu la echipă. E cel mai bun mijlocaș român”

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 februarie 2019 12:08

Laurențiu Reghecampf, antrenorul lui Al Wasl, spune că și l-a dorit foarte mult pe Nicolae Stanciu (25 de ani) la echipa sa, însă n-a putut să-l ia.

Antrenorul susține că mijlocașul e cel mai bun jucător român activ, acest lucru fiind simțit pe propria piele în urmă cu o săptămână când Stanciu a marcat chiar împotriva echipei lui Reghecampf. Al Wasl și Al Ahli au remizat, 2-2, în competiția regională numită Arab Club Champions Cup

„În 3 zile jucăm contra echipei lui Stanciu returul. Are o echipă foarte bună. E o diferență din punct de vedere financiar. Ei sunt mult mai puternici decât noi. Totul depinde de Stanciu dacă va mai merge la națională.

E un jucător foarte bun. În momentul de față nu există un jucător mai bun decât Stanciu. Nu e ușor să ajungi în Arabia Saudită la o asemenea echipă. Nivelul de pregătire e foarte bun. Pe mine m-ar fi interesat Stanciu, dar n-am putut să-l aduc. Nivelul de aici nu-mi permite acest lucru”, a declarat Reghecampf la TV Digi Sport.

Vezi și:

VIDEO Nicolae Stanciu l-a amuțit pe Reghecampf! GOL MAGNIFIC în stilul lui Del Piero împotriva fostului său antrenor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dinamovist_1994
dinamovist_1994  •  22 Februarie 2019, 13:59

Lasa regheblat ca te descurci tu, mai un gratarel, mai un purcelus, o sticla de votca, ca vorba aia arabi sunt destul de permisivi.

1566178743642986
Vlad Hartea  •  22 Februarie 2019, 12:42

Sa intelegem ca pentru Stanciu este o mare realizare ca a ajuns in Arabia Saudita ?? Tampenii marca Reghecampf !! Fotbalul adevarat se joaca in alta parte a lumii, iar daca Reghecampf nu a reusit sa antreneze prin Vestul Europei, nu inseamna ca un jucator tanar si talentat, asa cum sustine Reghecampf, nu ar putea sa joace intr-un campionat adevarat !! Pacat de el !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează