INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EMIRATELE ARABE UNITE

Laurențiu Reghecampf, umilit în Emiratele Arabe Unite » Formația lui e pe ultimul loc

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 octombrie 2019 22:07

Al Wasl, formația antrenată de Laurențiu Reghecampf (44 de ani), a fost umilită pe teren propriu de Al Sharjah, scor 1-5. 

Presiunea e din ce în ce mai mare pe Laurențiu Reghecampf. Al Wasl a pierdut 6 din ultimele 7 meciuri jucate în toate competițiile și a ajuns pe ultimul loc în prima ligă din Emiratele Arabe Unite, cu un golaveraj de 2-9.  

Astăzi, în fața liderului Al Sharjah, formația lui Reghecampf a încasat trei goluri în doar 17 minute, în intervalul 24-41 al primei reprize. Golul de onoare al gazdelor a venit la scorul de 0-4, în minutul 80, de la brazilianul Fabio Lima. Alt brazilian, Marcus Meloni, a stabilit rezultatul final în minutul 83. 

Vezi și:

TRABZONSPOR - GAZIANTEP 4-1 // Marius Șumudică, învins categoric în Turcia! Norvegianul care a marcat în egalul cu România a fost omul meciului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
vladutz13
vladutz13  •  20 Octombrie 2019, 12:48

Si cand ne gandim ca asta e mare leu in Liga 1.... de-aia spun ca Olaroiu care s-a impus in toate campionatele astea s-ar descurca excelent si in Europa dar sta acolo pt bani.

zizu
zizu  •  20 Octombrie 2019, 10:58
Postat de 7manuel pe 20 Octombrie 2019, 10:44

Prin valoare mocofne, prin valoare. Altfel, nu eliminam echipe gen Ajax si nu terminam primii in grupa cu Stuttgart, Molde sau Copenhaga. Da, in ultimii ani terminam pe 2, nu insa in play-out! :))) O mica, mare diferenta, asa-i? :)))

Care terminăm? Ce ești luțu sau mm că ești ...fcsb? Că nici ăia nu pot zice că sunt noi! În afară de infractorul șef....nimeni nu e...noi,fcsb ! Toți sunteți umplutură! Mai mult sau mai puțin ,urât mirositoare

7manuel
7manuel  •  20 Octombrie 2019, 10:44
Postat de zizu pe 20 Octombrie 2019, 10:37

Cum a câștigat fcsb,prin valoare sau prin manevre oculte? Și ce a câștigat că e mereu pe locul doi,deși e ......in concepția voastră,singura care...bla bla bla! Poate singura care vă plătește pe voi la site uri să scrieți de ei și doar de ei

Prin valoare mocofne, prin valoare. Altfel, nu eliminam echipe gen Ajax si nu terminam primii in grupa cu Stuttgart, Molde sau Copenhaga. Da, in ultimii ani terminam pe 2, nu insa in play-out! :))) O mica, mare diferenta, asa-i? :)))

Vezi toate comentariile (30)
Comentează