INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Lazăr s-a împăcat cu Şumudică: "Nu le port pică rapidiştilor. Şumi m-a lăudat în Grecia!"

Lazăr a semnat în această vară cu echipa lui Ladislau Boloni
Lazăr a semnat în această vară cu echipa lui Ladislau Boloni

Articol de GSP - Publicat marti, 09 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 09 august 2011 09:29

Mijlocaşul lui PAOK Salonic, Costin Lazăr, spune că cel care l-a ajutat să meargă în Grecia a fost tocmai fostul său antrenor, Marius Şumudică, cel cu care avusese un conflict cînd ambii erau la Rapid, după ce tehnicianul îl acuzase pe jucător că "nu e cu gîndul la Rapid" şi că ar fi mimat o accidentare, într-un moment în care nici nu voia să-şi prelungească înţelegerea cu giuleştenii.

"Sunt fericit la PAOK, îmi merge bine aici, dar, pe de altă parte, regret şi despărţirea de la Rapid. Nu le pot pică şefilor din Grant. Chiar dacă nu ne-am înţeles în privinţa prelungirii contractului, sunt convins că ei au văzut faptul că sunt om serios şi că anumite vorbe care au apărut în privinţa corectitudinii mele n-au avut acoperire.

Nu mai am nicio problemă cu antrenorul Marius Şumudică, el chiar m-a lăudat în Grecia, a avut numai vorbe frumoase la adresa mea. Îmi pare rău că n-a rămas la Kavala, să fi fost mai mulţi români aici, în Grecia",  a declarat Lazăr pentru Evenimentul Zilei.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează