INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

LAZIO ROMA // Ștefan Radu îşi recâştigă postul: „Reintegrarea lui i-a restituit lui Inzaghi o piesă importantă” » Lazio are 9 victorii din 9 posibile în amicalele verii!

Ștefan Radu
Ștefan Radu

Articol de - Publicat duminica, 11 august 2019 12:40

Exclus din lot în iunie, fundaşul român Ștefan Radu şi-a etalat valoarea şi cu Celta (2-1).

A evoluat titular, ieşind în minutul 59. "A dat probă de calitate şi cantitate. Autoritar ca stoper stânga", scrie presa italiană.

Ştefan Radu a recuperat repede perioada cât a fost proscris şi în afara lotului şi face paşi importanţi în a-şi recâştiga postul pierdut în finalul sezonului trecut. Evoluţiile din pregătiri şi faptul că a fost folosit tot mai des ca titular de Simone Inzaghi îi refac moralul şi creditul la Lazio. Fundaşul român a primit aprecieri favorabile şi după ultimul amical de la Vigo, 2-1 cu Celta, în Memorialul Quinocho. E a noua victorie în 9 teste estivale!

Vezi AICI programul din Serie A 2019-2010!

"Forţă şi timing potrivit"

"Cel mai bun din pachetul defensiv în prima repriză. Şi-a impus forţa fizică în duelurile cu Brais Méndez şi a intervenit cu timingul potrivit, împiedicând extrema spaniolă să îl atace unu la unu. Arată încredere şi chiar o dovedeşte luându-şi tot spaţiul disponibil în banda stângă ca să urce cu mingea şi să demareze construcţia. Reintegrarea lui i-a restituit lui Inzaghi o piesă importantă", a scris lalaziosiamonoi.it, care i-a dat nota 6,5. Agenţia cittaceleste.it a întărit impresia: "A dat o probă de calitate şi cantitate. Autoritar ca stoper stânga".

374de minute a jucat Ştefan Radu în 8 din cele 9 amicale disputate în această vară, fiind titular în 4 din ele. Simone Inzaghi l-a alternat cu Bastos şi Wallace

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează