INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LAZIO - SAMPDORIA

LAZIO - SAMPDORIA 5-1 // VIDEO Presa din Italia dezvăluie de ce Ștefan Radu a jucat doar 49 de minute: „De aceea l-a și înlocuit Inzaghi! N-a vrut să riște”

Articol de - Publicat duminica, 19 ianuarie 2020 15:19

Lazio a învins-o pe Sampdoria, 5-1. Presa italiană susține că Ștefan Radu nu e accidentat, fiind schimbat pentru a nu-l pierde etapa viitoare, cu AS Roma. 

Schimbat în minutul 49, după un duel mai tare, Ștefan Radu părea accidentat. Dar ziariștii peninsulari nu vorbesc de accidentare. Pentru ei, înlocuirea a avut alt scop. Simone Inzaghi a vrut să-l ferească pe stoperul său de o posibilă suspendare. La primul cartonaș galben, ar fi urmărit din tribună următorul meci. Și vine derbyul Cetății Eterne, cu AS Roma, pe 26 ianuarie. 

„Inzaghi nu a vrut să riște nimic, de aceea l-a scos imediat după pauză”, a comentat Gazzetta dello Sport, completată de Corriere: „Radu a evoluat având în minte amenințarea suspendării. A evitat însă galbenul". Pe teren, românul a controlat jocul”.

Rezumatul VIDEO al meciului Lazio - Sampdoria 5-1

„Ștefan Radu e în inima tuturor tifosilor” 

Site-ul La Lazio Siamo Noi a remarcat că, după partidă, Ștefan a vizitat „Lazio Automobilismo”, o expoziție de mașini vechi chiar lângă „Olimpico”. „Apărătorul s-a îmbrățișat cu suporterii, s-a fotografiat cu ei, cum a făcut de fiecare dată”, a scris lalaziosiamonoi.it. „Radu e un stâlp al acestei echipe. Cu modestie și constanță, a continuat să tragă Lazio spre noi limite. Și este, inevitabil, în inima tuturor tifosilor”. 

Sâmbătă, Lazio a învins din nou, 5-1 cu Sampdoria. A 11-a victorie consecutivă a formației romane. Record biancocelest îmbunătățit. „Nu suntem departe de titlu”, e sigur Inzaghi, însă golgeterul Immobile atrage atenția: „Să rămânem cu picioarele pe pământ”. 

7,5a fost nota primită de Ștefan Radu în Corriere dello Sport pentru meciul cu Sampdoria; La Lazio Siamo Noi i-a dat 7, iar Gazzetta 6

„Prestația curată, sigură. Nu și-a complicat viața, evitând orice problemă de la început. Astfel, a evitat cartonașul galben care l-ar fi suspendat cu Roma” 
La Lazio Siamo Noi, site al fanilor laziali 

200 de goluri pentru Ciro Immobile  

Într-un sezon fără cusur, Ciro Immobile a ajuns la 23 de goluri în 19 etape, fiind la doar 6 reușite de cel mai bun campionat al său (2017-2018, cu 29 de goluri). Liderul ierarhiei actuale pentru Gheata de Aur are acum 200 de goluri în întreaga carieră, cele mai multe la Lazio (112).  

Simone Inzaghi, 100 de victorii 

Unul dintre cei mai buni antrenori din istoria clubului lazial, Simone Inzaghi, a ajuns la 100 de victorii la biancocelești în 182 de partide. Echipa sa a marcat 347 de goluri, o medie de 1,9 reușite pe meci

Citește și: 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Răzvan Marin, iar criticat: „Dacă aș fi Ajax, l-aș da imediat! Mă îndoiesc că e o alegere bună pentru Club Brugge”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează