INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  

LECCE - GENOA 2-2 // VIDEO Ionuț Radu, integralist în „thriller-ul” de la Lecce » Goran Pandev, gol de la aproape 40 de metri

Articol de - Publicat duminica, 08 decembrie 2019 17:52

Genoa, formația românului Ionuț Radu (22 de ani), a ratat incredibil victoria la Lecce, deși a avut 2-0 pe „Via del Mare”, cu un fenomenal gol cu lob de la 39,7 metri reușit de Goran Pandev (36 de ani), „veteranul” celor de la Genoa.  

Eliminările lui Agudelo și Pandev au întors meciul în repriza secundă, iar Ionuț Radu, integralist, a scos mingea din plasă de două ori, putând face mai mult doar la diagonala lui Falco.

„Spectator neplătitor 45 de minute, promițătorul portar român a plonjat cu o mică întârziere la primul gol, dar nu are vină la capul lui Tabanelli. În final, a respins bine un șut periculos trimis de Petriccione", l-a caracterizat presa italiană pe Radu, notându-l cu 5,5.

Romario Benzar, fundașul dreapta al celor de la Lecce, n-a fost inclus în lot.  

Rezumat Lecce - Genoa 2-2:

Vezi și: 

KONYASPOR - GAZIANTEP 0-0 // Meciul și conflictul pentru Marius Șumudică în Turcia

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
portardelegenda
portardelegenda  •  09 Decembrie 2019, 01:36

Sa fi portar la Genoa in acest moment e sport extrem . Curaj si dă-i inainte pustiule

138672209828437
Gelu Oanca  •  08 Decembrie 2019, 21:12

Totusi este bine, Benzar nu joaca de luni de zile dar joaca titular la nationala.

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  08 Decembrie 2019, 19:15

Ori Radu nu e un portar atat de bun cum avem impresia, ori apararea Genovei e pur si simplu de nivel.. romanesc. Prefer sa cred in a doua chestie

Vezi toate comentariile (3)
Comentează