INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Licitația de pe Facebook a avut succes :) » Fotbalistul de Liga 1 care s-a scos la vânzare și-a găsit echipă

Articol de - Publicat joi, 29 iunie 2017 17:12

Dragoş Firţulescu (28 de ani) era cel mai cunoscut nume din cadrul echipei naţionale a jucătorilor liberi de contract care se află în cantonament la Snagov. El va semna un angajament cu Beroe Stara Zagora, din Bulgaria, după ce va trece de vizita medicală.

Mijlocaşul nu a mai intrat în programul lui Răzvan Rotaru după ce a primit oferta. 

"Firţulescu este dorit de o formaţie de primă ligă din Bulgaria şi va ajunge acolo pentru a parafa contractul. Ne bucurăm pentru el că şi-a găsit echipă", a punctat, pe marginea acestui subiect, la Sport Total FM, Ciprian Mozacu, vicepreşedinte al AFAN şi managerul echipei naţionale a jucătorilor liberi de contract.

S-a scos la licitație pe Facebook :) 

Dragoș Firțulescu (28 de ani) a retrogradat în acest sezon alături de Pandurii Târgu Jiu, iar din această vară a devenit liber de contract.

Mai în glumă, mai în serios, mijlocașul a decis să dea un anunț pe Facebook, în speranța că vreunul dintre cei 5.000 de prieteni din listă îl va ajuta cu un pont.

Firțulescu a postat un anunț scurt și amuzant însoțit de un filmuleț de prezentare:

"Free player! Vând jucator de fotbal: liber de contract, 28 de ani, ultima data laPandurii Targu Jiu , numărul 10! Preț acceptabil!".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează