INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANȚA

Lipici la români » Tătărușanu devine al șaptelea jucător pregătit de Claudio Ranieri

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 28 iulie 2017 11:22

După Adrian și Sabin Ilie, Gabi Popescu (Valencia), Mutu (Chelsea), Lobonț (Roma), Chivu (Inter), și Tătă va lucra cu tehnicianul lui Nantes. Va avea rival la titularizare un fost campion mondial U20. 

Claudio Ranieri are o relație specială cu fotbaliștii români. Antrenorul care l-a poreclit "Cobra" pe Adrian Ilie, la Valencia, va lucra cu al șaptelea la FC Nantes.

Tătărușanu este al doilea portar, după Lobonț, ajuns sub comanda italianului. Și, o coincidență, aventura lui Ciprian în Ligue 1 începe la 31 de ani, aceeași vârstă pe care o avea Bogdan când ajungea la AS Roma în 2009, o dată cu Ranieri! Lobby îi precedase pe Adrian și Sabin Ilie, Gabi Popescu (Valencia) și pe Mutu (Chelsea), ultimul pregătit de don Claudio fiind Chivu la Inter.

Are tot rival tânăr

Tătă a venit pe "La Beaujoire" să-i ia locul titularului Riou, plecat cu scandal la Alanyaspor. Dar goalkeeperul român, adus la insistența lui Ranieri, deși președintele îl considera scump, nu are garantat postul, ocupat de Dupé în finalul sezonului trecut.

Fost campion mondial U20 cu Franța, în 2013, Maxime e cu 7 ani mai tânăr decât Ciprian, e produsul Academiei "canarilor" și va ridica pretenții să apere. Iar românul s-ar putea regăsi în situația din cauza căreia a fost alungat de la Fiorentina, unde Sportiello (25 de ani) l-a scos dintre buturi!

"Mult noroc, prietenul meu, și multe mulțumiri. Ești un bărbat adevărat și o persoană extraordinară" Ianis Hagi, atacant Fiorentina

4 ani
este perioada cu care portarul Maxim Dupé și-a prelungit contractul cu FC Nantes, chiar în ziua în care Tătărușanu va fi prezentat oficial

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează