INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LIVEBLOG

VIDEO Ce au făcut stranierii » Cicâldău, gol în derby-ul cu Trabzonspor! Victorie zdrobitoare pentru Răzvan Lucescu, cu Mitriță protagonist

Răzvan Marin, integralist la Cagliari
Răzvan Marin, integralist la Cagliari

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 ianuarie 2022 22:54 / Actualizat duminica, 23 ianuarie 2022 23:02

Toate meciurile stranierilor din week-end au putut fi urmărite în liveBLOG-ul GSP.ro. 

Pașcanu și Anton, victorie importantă în Spania

Alexandru Pașcanu și Paul Anton au fost titulari în victoria obținută de Ponferradina, scor 2-1, pe terenul celor de la Huesca. Formația celor doi români este pe loc de play-off în liga secundă din Spania. Au 41 de puncte, la 3 lungimi în spatele pozițiilor direct promovabile.

Cicâldău, gol în Galatasaray - Trabzonspor

Alexandru Cicâldău a marcat un gol din pebalty în Galatasaray - Trabzonspor, scor 1-2, derby-ul rundei cu numărul 23 din prima ligă a Turciei. Moruțan a fost introdus la gazde în minutul 88.

Cicâldău a deschis scorul în minutul 31, dintr-o lovitura de pedeapsă. Mijlocașul român a șutat imparabil, în stânga portarului. Liderul Trabzonspor a egalat în minutul 85. Marcao a respins greșit o minge, la 10 metri de propria poartă, iar Anastasios Bakasetas a venit lansat și a șutat puternic, fără preluare. Oaspeții au dat lovitura în minutul 90, prin Edin Visca. 

Galatasaray ajunge la 4 înfrângeri consecutive. Are 27 de puncte, 3 deasupra liniei retrogradării. Trabzonspor a făcut încă un pas spre titlu. E lider detașat, cu 54 de puncte, un avans de 9 lungimi față de urmăritoarea Konyaspor.

Răzvan Lucescu și Alexandru Mitriță, victorie clară în Grecia

PAOK Salonic, formația antrenată de Răzvan Lucescu, s-a impus cu 4-0 în deplasarea de la Volos. Alexandru Mitriță a fost integralist la PAOK. A obținut un penalty și a reușit o pasă de gol.

Trupa din Salonic ocupă locul secund în Grecia. Are 37 de puncte, 6 sub liderul Olympiakos.

Maxim și Toșca, titulari la Gaziantep 

Alexandru Maxim (31 de ani) și Alin Toșca (29) au fost titulari în remiza obținută de Gaziantep, scor 0-0, pe terenul celor de la Antalyaspor. 

Răzvan Marin, integralist la Cagliari 

Cu Răzvan Marin (25 de ani) integralist, Cagliari a remizat, scor 1-1 cu Fiorentina, în etapa 23 din Serie A. După 23 de etape, sarzii sunt pe locul 18, primul retrogradabil, cu 17 puncte, unul sub Venezia, 3 sub Sampdoria.

Denis Drăguș, titular la Standard Liege 

Marcator în precedenta etapă, la 1-1 cu Anderlecht, Denis Drăguș (22 de ani) a început ca titular meciul cu Club Brugge din etapa 23 a campionatului Belgiei, dar a fost schimbat în minutul 64, la 2-2, fără să fi contribuit la golurile echipei sale.

George Pușcaș, gol într-o partidă senzațională 

George Pușcaș a marcat în minutul 23 al partidei dintre Reading și Huddersfield, la scorul de 2-1 pentru oaspeți. Formația atacantului român a cedat, în cele din urmă, scor 3-4. 

Depunctată cu 6 puncte, formația atacantului român este prima deasupra liniei retrogradării în Championship. Are 22 de puncte, 3 peste Peterborough. Adversara directă are însă două meciuri mai puțin disputate.

Marius Șumudică, remiză contra campioanei Beșiktaș

Yeni Malatyaspor, formația antrenată de Marius Șumudică, a remizat, pe teren propriu, contra campioanei Beșiktaș (acum pe locul 5), scor 1-1.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 61, prin Alex Teixeira. Malatyaspor a egalat în minutul 84, dintr-o lovitură de pedeapsă. Formația lui Marius Șumudică ocupă ultima poziție în Turcia.

Șumudică a urmărit partida din tribune, din cauza eliminării din partida cu Gaziantep, întreruptă la scorul de 0-0, din cauza ninsorii.

Alexandru Dobre, victorie cu Dijon în Ligue 2

Alexandru Dobre (23 de ani) a fost integralist în la Dijon, în victoria obținută pe teren propriu contra lui Quevilly Rouen, scor 1-0. Dijon urcă pe locul 7 în Ligue 2, cu 29 de puncte, la 7 lungimi de pozițiile care duc în play-off.

Marius Marin rămâne lider în Serie B

Marius Marin (23 de ani) a fost integralist în remiza pe care Pisa a obținut-o în deplasarea cu Spal, scor 0-0. Internaționalul român a bifat a 18-a prezență stagională. Formația lui ocupă prima poziție în Serie B.

Costel Gâlcă, prima victorie în Arabia Saudită

Al-Hazem, formația antrenată de Costel Gâlcă, a învins-o pe Al-Raed, scor 2-1, în runda cu numărul 18 din Arabia Saudită. Costel Gâlcă a obținut prima victorie de la venirea în Arabia Saudită, dar are în continuare o misiune complicată. 

Al-Hazem ocupă ultima poziție în prima ligă, cu 14 puncte obținute în 18 runde. Are de recuperat 3 lungimi față de prima echipă de deasupra liniei retrogradării.

Vasile Mogoș, remiză în Serie B

Crotone, cu Vasile Mogoș pe teren până în minutul 67, a remizat pe terenul lui Como, scor 1-1, în runda cu numărul 20 din Serie B. Ionuț Nedelcearu nu a făcut parte din lotul oaspeților. Crotone este antepenultima în Serie B, pe loc retrogradabil, cu 12 puncte strânse în 19 partide.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Revine „SuperMario” » Balotelli, chemat de Mancini la națională pentru barajul de Mondial

Românii la vale cu Parma! Ce se întâmplă cu Man și Mihăilă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
golf_club
golf_club  •  24 Ianuarie 2022, 10:16

Ar fi de notat si prezenta lui Luca STANGA pe banca de rezerve a Milanului, aseara. https://en.wikipedia.org/wiki/Luca_Stanga

c23665
c23665  •  23 Ianuarie 2022, 21:33

Cu Hagi și Gică Popescu, Galata a cucerit Europa. Cu Morutan si Cicaldau... cucereste liga a doua!! Unde nu-i cap...

magic4ever
magic4ever  •  22 Ianuarie 2022, 18:12

Se vede ca si-a adus Sumudica fotbalistii doriti,echipa arata total schimbat...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează