INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LYON

LIVERPOOL - LYON 3-1 // VIDEO Probleme pentru Ciprian Tătărușanu! E nemulțumit că antrenorul îl preferă pe Lopes: „Domneşte discordia” + supergol primit de la Liverpool

Ciprian Tătărușanu // foto: facebook.com/olympiquelyonnais
Ciprian Tătărușanu // foto: facebook.com/olympiquelyonnais

Articol de - Publicat joi, 01 august 2019 11:51

Ciprian Tătărușanu, 33 de ani, e nemulţumit că antrenorul lui Lyon, Sylvinho, îl preferă pe Anthony Lopes. L'Equipe scrie despre „promisiunile false făcute lui în momentul transferului că nu va fi rezervă şi crisparea arătată la antrenamente”. Românul a intrat la pauza meciului cu Liverpool, pierdut 1-3. 

„Ard mănuşile la Lyon, în poarta căreia domneşte discordia”. Sub acest titlu, cotidianul L'Equipe dezvăluie în ce situaţie a ajuns Tătăruşanu, ce se simte păcălit şi frustrat. A plecat de la Nantes, unde era titular, crezând că îi ia locul lui Lopes, care refuză prelungirea acordului scadent în 2020. Dar antrenorul Sylvinho i-a retezat speranţele:„Dacă vorbesc despre priorităţi, atunci prioritar este Lopes. Nu discut despre numărul 1, 2 sau 3. Anthony apără de şase ani la OL, a obţinut rezultate bune şi este o referinţă, dar şi un copil al acestui club”.

„Jocurile sunt deschise”

Sursa citată scrie despre relaţia complicată şi rece pe care Ciprian o are cu titularul lui Lyon şi crisparea pe care românul o arată şi la pregătiri, pornită de la promisiunile neonorate de club. „Nimeni nu mi-a zis că vin ca rezervă. Dacă ştiam asta, nu mă transferam. Eu am fost mereu titular în carieră”, s-a înfuriat Tătă, folosit miercuri după pauză în amicalul cu Liverpool (1-3), în care a luat un gol imparabil la vinclu. 

 

Sylvinho explică: „Îi respect calitatea şi talentul. Îl ştiu din Serie A, am jucat cu Inter împotriva lui când apăra la Fiorentina. Am discutat cu el. Dar e un meci, jocurile sunt deschise. Ştia de la început că Lopes este opţiunea principală”.

„Când am vorbit prima oară cu clubul, am întrebat de ce are nevoie Lyon de alt număr 1. Mi s-a explicat că la o echipă mare trebuie un lot valoros, dar antrenorul decide cine va apăra titular. Am venit aici să joc” Ciprian Tătăruşanu, portar Lyon

„Devenită arzătoare, gestiunea portarilor e un subiect major pentru noul director sportiv Juninho. La meciul cu Angers, pe 16 august, principalele grupuri de fani vor manifesta vehement pentru susţinerea lui Lopes” L'Equipe, cotidian francez

1.200.000 €e salariul net anual al lui Tătăruşanu la Lyon, contract până în 2022. Cu 20% peste cât primea la Nantes

Citește și: 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
dora
dora  •  01 August 2019, 14:26

Baiatul e pe final de cariera. S-a dus acolo pentru bani multi. Cam stia de la inceput ca nu prea are sanse sa prinda poarta.

vladutz13
vladutz13  •  01 August 2019, 13:41

Chestia este ca tot articolul e mai mult pe zvonuri... ma indoiesc ca el a cerut sau ca i s-a promis ca o sa fie titular... Tatarusanu nu are decat sa lupte pt postul de titular, daca nu i se da chiar nicio sansa sa arate ca e mai bun, atunci poate pleca la anul.

bazinga
bazinga  •  01 August 2019, 12:57

Asa-i trebuie..Tata .e tanar,destept,are tot timpul din lume,nu trebuie sa se grabeasca!Era de asteptat ca nu-l va scoate niciodata din poarta pe Lopes!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează