INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Lobby pentru Lucescu » Ce campanie au inițiat fanii lui Galatasaray

Lucescu a mai antrenat-o pe Galata între 2000 și 2002, câștigând titlul și Supercupa Europei Foto: Guliver/Getty Images
Lucescu a mai antrenat-o pe Galata între 2000 și 2002, câștigând titlul și Supercupa Europei Foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 23 iulie 2017 09:16

Tehnicianul român Mircea Lucescu e favoritul suporterilor Galatei la înlocuierea lui Igor Tudor. Ei au inițiat deja pe Twitter o campanie cu hashtag-ul #carelucescu.

Dezastrul din Europa League, pe care Galatasaray a părăsit-o umilită de necunoscuta Ostersunds (0-2, 1-1), i-a pus pe jar pe fani. Pentru ei, lucrurile sunt clare. Antrenorul Igor Tudor trebuie să plece imediat. L-au și declarat "persona non grata". Iar în locul său îl vor pe Mircea Lucescu, liber de contract după despărțirea de Zenit.

Suporterii Cim Bom au demarat pe Twitter o campanie pro-Lucescu, cu hashtag-ul #carelucescu, pentru a determina conducerea clubului să acționeze până la startul campionatului, programat pe 13 august. Peședintele Ozbek Dursun șovăie deocamdată, iar la ședința de după Ostersunds a lăsat de înțeles că nu vrea să ia o decizie pripită, la nervi, în privința antrenorului. Probabil și pentru că, în cazul demiterii lui Tudor, ar trebui să-i plătească croatului 400.000 de euro desăgubire.
Cotidianul Fotomac a dezvăluit că Lucescu, aflat în vacanță în Italia, nu dorește să discute "atâta vreme cât Galatasaray are un antrenor". Și înainte de a spune "da" sau "nu", vrea să asculte proiectul pe care i-l propune președintele Dursun: "Dacă-l convinge, abia după aceea se va intra în detalii și va fi negociat un contract". z

3.500.000 €pe an ar fi salariul pe care Lucescu îl pretinde pentru a prelua o nouă echipă. La Zenit a avut 4,5 milioane

"Galatasaray nu mi-a făcut deocamdată o ofertă. Iar eu vreau să mă odihnesc acum. Muncesc de 40 de ani fără întrerupere și mă simt obosit"
Mircea Lucescu, în cotidianul turc Star

"Lucescu se va îmbolnăvi dacă nu muncește! E o marcă înregistrată în fotbalul mondial și e departe de a-și fi spus ultimul cuvânt"
Lubos Michel, fost arbitru internațional și colaborator al lui Luce la Șahtior

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează