INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  KAYSERISPOR

Lovitură pentru Șumudică! Anunț tranșant făcut de conducerea lui Kayserispor: "Nu negociem"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 ianuarie 2018 10:47

Deși Marius Șumudică și-l dorește pe Gicu Grozav și a vorbit cu mijlocașul român pentru a-l aduce la Kayserispor, mutarea are mici șanse să se realizeze.

Mijlocașul de 27 de ani își va rezilia contractul cu Karabukspor și poate semna cu orice echipă în această iarnă. Totuși, conducerea clubului turc a anunțat că nu negociază pentru aducerea Grozav, mai ales că a fost adus William de Amorim, de la FCSB, sub formă de împrumut.

"Oficialii cluburilor caută să întărească echipa, să aducă jucători pe posturile cerute, veștile despre Gheorghe Grozav, jucătorul lui Karabukspor, nu reflectă adevărul. Nu există discuții cu jucătorul sau cu reprezentații lui", se arată în comunicatul emis de conducerea lui Kayseri.

" Gicu Grozav e un jucător foarte bun. Chiar am vorbit personal cu el înainte de sărbători. L-am sunat şi i-am spus asta, dar nu depinde numai de mine! Am vrut să ştiu dacă îşi doreşte să joace în continuare în Turcia şi m-a spus că şi-ar dori să rămână" Marius Șumudică, la TV Telekom Sport

2.000.000 €este cota lui Grozav, potrivit transfermarkt.de

De-a lungul carierei, Grozav a jucat la Unirea Alba Iulia, Standard Liege, U Cluj, Petrolul, Terek, Dinamo și Karabuk. În actualul sezon, a bifat 14 meciuri și a marcat două goluri. După 17 etape, Kayserispor are 30 de puncte, fiind pe locul 5, la 3 puncte de Fenerbahce, locul 3.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
zagna
zagna  •  06 Ianuarie 2018, 16:28

Proverb stravechi: s-a intalnit prostul cu hotul ( personaje imaginare )!

100466354012178
Joachim Makay  •  06 Ianuarie 2018, 15:24

Ce prost e userul Nebraska .

planetfun
planetfun  •  06 Ianuarie 2018, 13:14
Postat de vicol_vali pe 06 Ianuarie 2018, 12:31

Grozav nu vrea PSDFCSB = Partidul Social Democrat Fostul Club Steaua București. Becali nu are bani să-l ia pe Nemec, e Soros la mijloc,

cand patronul e membru psd

Vezi toate comentariile (14)
Comentează