STRANIERI  ·  RUSIA

Lucescu a învins în meciul cu Ural, 2-0, dar tot e supărat pe arbitri!

Luce e singurul neînvins în campionat, dar a pierdut 8 puncte din 4 egaluri // FOTO Guliver/GettyImages
Luce e singurul neînvins în campionat, dar a pierdut 8 puncte din 4 egaluri // FOTO Guliver/GettyImages

Articol de — Luni, 17 Octombrie 2016, 00:00

Lucescu a protestat ieri: "Nu înțeleg de ce am fost conduși a șasea oară în zece etape de un «central» din Moscova!". Zenit e pe 2, având o victorie mai puțin decât Spartak.

Deplasare lungă spre Ekaterinburg, aproape 1.800 km, și meci la fel de dificil, cu Ural. Zenit a deschis scorul, în minutul 22, când Giuliano (al 8-lea assist) i-a pasat lui Șatov, care a șutat puternic de la marginea careului. Primul gol al lui Șatov în campionat putea fi dublat sau triplat de Kokorin și Dziuba. Doar 1-0 la pauză pentru Lucescu.

Lombaerts, de pe linie

În repriza a doua, albaștrii au fost împinși în propriul careu de asalturile gazdelor, cu fostul internațional rus Pavliucenko (34 de ani) și georgianul Ceanturia (ex-CFR Cluj) în ofensivă.

A scăpat Zenit, belgianul Lombaerts respingând de pe linie! Și, pe contraatac, tot oaspeții au marcat. După ce Dziuba a mai ratat o dată uluitor, chiflă din 2 metri, Iusupov a făcut 2-0 (89).

"La Șahtior, aveam arbitri din Kiev"

La sfârșit, Luce era tot supărat: "Nu înțeleg de ce am fost conduși a șasea oară în zece etape de un arbitru din Moscova. La Șahtior, mi se întâmpla același lucru, aveam mereu «centrali» din Kiev. Acum, Pavliucenko ne-a lovit fără să i se întâmple nimic". Și-a amintit și de meciul lui Spartak, care câștigase sâmbătă (1-0) în fața unui Rostov cu doi jucători eliminați: "Kudriașov nu merita roșu!".

Zenit are același număr de puncte ca Spartak (22), golaveraj mai bun (+16-+10) și a câștigat jocul direct (4-2). Însă are o victorie mai puțin (6-7), iar numărul succeselor e primul criteriu după puncte.Doi frați sunt ultimii condamnați la moarte din Europa. Ireal ce i-au făcut profesoarei lor! „Când judecătorul a citit verdictul, toată lumea a aplaudat„

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Bochum - St. Pauli

Digi 2
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Greuther Furth - Sandhausen

Digi 4
21:30 Fotbal, Bundesliga

Freiburg - Monchengladbach

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1