INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

Lucescu a povestit ce a trăit în primele zile la Zenit! Vedetele se rugau de el să plece: ”Am fost șocat!”

Guliver / Getty Images
Guliver / Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 12 iulie 2017 18:10

Zenit e de acum istorie pentru Mircea Lucescu. Dar într-o discuție cu jurnaliștii de la Sport Exspress le-a explicat cât de complicat a fost sezonul 2016-2017, la capătul căruia a ratat Liga și a fost dat afară.

"Semnasem doar de câteva zile când am descoperit că mai mulți titulari voiau să părăsească clubul.

Hulk a venit primul. Am vorbit cu el în trei rânduri. I-am spus «am nevoie de tine». S-a uitat la mine și mi-a replicat: «Mister, am familie și o ofertă de contract fabuloasă, din China. Te implor, lasă-mă să plec!».

Următorul a fost Garay. Mă aborda în fiecare zi: «Mister, nu mai pot să stau aici. Nici soția. Lasă-mă să plec!». Apoi Lombaerts, Criscito și Witsel. Am fost șocat! Credeți că mi-a fost ușor?!", a spus Luce.

Tehnicianul român consideră că jocul lui Zenit a suferit la început, dar s-a îmbunătățit calitativ după ce au fost achiziționați Giuliano și Mak: "A urmat o serie de 17 meciuri fără înfrângere. Am fost primii în Europa!".

"Am vrut să câștig cu jucătorii ruși, să aibă un rol important în echipă. Am avut o relație excelentă cu ei, mai puțin cu Șatov, un tip introvertit" Mircea Lucescu

"Îmi place să educ jucătorii. Să-i aduc la un anumit nivel. Să-i învăț disciplina. Întrebați-i pe Dziuba, Kokorin și Smolnikov câte discuții am avut" Mircea Lucescu

"Înaintea mea, Zenit juca mai mult pe contraatac, mizând pe Hulk. Avea 40 la sută posesie. Am schimbat totul" Mircea Lucescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
bakunin
bakunin  •  13 Iulie 2017, 10:09
Postat de stelistul1 pe 13 Iulie 2017, 04:34

Dah. Intr-un campionat in care nu-i aranjaza nimeni titlurile, Lucescu e dat afara dupa 6 luni. La inter n-a apucat nici doua ploi.

O non-competenta tu ciurie

romeverest
romeverest  •  13 Iulie 2017, 10:03

Hai sa fim seriosi !! Lucescu incearca sa-si justifice un insucces lamentabil !! Hulk pleca si fara acordul lui Lucescu, intrucat rusii doreau sa-l vanda in China pentru a incasa o suma foarte mare !! Pe Witsel l-a incurcat chiar Lucescu pentru ca acesta avea deja un acord cu Juventus, inainte de venirea acestuia la carma echipei !! Criscito nu cred ca dorea sa plece pentru ca era de mai mult timp la Zenit, adus de Spalletti, unde avea un salariu mare pe care nu il putea obtine in Italia !! Justificari ieftine !!

10203760613253474
Babascu Sebastian  •  13 Iulie 2017, 08:31

incercati sa-i luati din merite, castigarea CUPEI UEFA cine i-a aranjat-o

Vezi toate comentariile (13)
Comentează