INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

Lucescu, "înțepat" din nou în Rusia: "Era obișnuit să trăiască sub aripa unui miliardar"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 08 iunie 2017 19:01

Sergei Fursenko, noul președinte al celor de la Zenit Sankt Petersburg, l-a ironizat pe Mircea Lucescu, tehnicianul recent destituit de pe banca echipei rusești. 

"Îi mulțumim lui Lucescu pentru că a venit la Zenit, dar acum suntem în etapa în care vom reconstrui clubul.

Lucescu este obișnuit să trăiască sub aripa unui miliardar, care să investească foarte serios", a spus  Sergei Fursenko, potrivit agenției Tass.

Fursenko face referire la perioada petrecută de Lucescu la Șahtior, când românul a beneficiat de investițiile masive realizate de miliardarul Rinat Ahmetov.

Lucescu și-a exprimat recent nemulțumirea după ce a fost demis de la Zenit, acuzându-i pe oficialii echipei că sunt nerecunoscători față de munca depusă de el. 

Playtech: BOMBĂ! Ce îi cerea „amantul” Irinei Tănase înainte să se vadă. Liviu Dragnea parcă a presimțit ceva


Comentarii (2)
fangigi
fangigi  •  08 Iunie 2017, 21:44

Asa se intampla atunci cand nici la 72 de ani nu te mai satura D-zeu de bani, ajungi sa fi luat peste picior la un moment dat! Si pe buna dreptate asta!

borat101
borat101  •  08 Iunie 2017, 21:25

A ajuns comunistii sa se dea de gol. SI care era diferenta dintre communism cu cele 2-3 cluburi intretinute financiar de Ministere si pe deasupra si de sistem, de se facea fel si fel de presiuni, arestari, etc.. inainte de meciurile contra echipelor de Ministere.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează