INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PAOK

Lucescu nu mai suportă situația de la PAOK: "Refuzăm tot acest circ! Există un sentiment puternic de frustrare și nedreptate"

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 aprilie 2018 13:59

Răzvan Lucescu, 49 de ani, a răbufnit la conferința de presă de după victoria lui PAOK pe terenul lui Atromitos, scor 2-0. Antrenorul s-a arătat iritat de ultimele evenimente în care a fost implicată echipa sa, cu Olympiacos și AEK Atena.

"Nu este o situație ușoară pentru noi, există un sentiment puternic de frustrare și nedreptate. Motivația noastră ține de caracterul jucătorilor mei. Am încercat să protejăm toată munca depusă, să arătăm cine suntem, așa cum am făcut-o până acum. Ne facem meseria pe teren, indiferent că pierdem sau câștigăm.

Aș vrea să văd cum ar reacționa altă echipă dacă în recurs de două săptămâni ar pierde pe nedrept două jocuri. Unul pentru o rolă de hârtie și celălalt în care are un gol perfect valabil. Avem jucători cu o mentalitate bună, asta ne-a ajutat să traversăm mai ușor această perioadă dificilă. Refuzăm tot acest circ și decizia celor două echipe din Atena să nu intre pe teren.

Această situație nu face tocmai bine fotbalului grec și imaginii sale în Europa. Este mai ușor să-ți scoți echipa de pe teren sau să refuzi să intri, decât să joci și să dovedești cine ești cu adevărat", a declarat Răzvan Lucescu.

Ce s-a întâmplat la PAOK

Meciul de pe teren propriu cu Oly nu s-a mai jucat după ce o rolă de hârtie aruncată din tribune l-a lovit pe antrenorul lui Olympiacos, Oscar Garcia. Tehnicianul a cerut îngrijiri medicale, iar arbitrul a decis ca partida să nu se mai joace.

În jocul cu AEK Atena, PAOK a avut un gol anulat după ce Fernando Varela a marcat în prelungiri, însă arbitrii au considerat că a fost ofsaid. Jucătorii lui Răzvan Lucescu au făcut scandal, iar meciul a fost întrerupt. Ulterior, pe teren a intrat și patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, care avea asupra sa un pistol.

După aceste evenimente, Comisia de Disciplină a decis ca PAOK să piardă la "masa verde" meciurile cu AEK și Olympiacos.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
miki123
miki123  •  01 Aprilie 2018, 23:36

UE fcsb! Exact ca Olympiakos si Aek așa a furat trofee fcsb, cu brichete, deaconu si valize cu bani de la jiji care plimba mioarele prin pipera!?! Nu mai trunchiati comentariile ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

utraian
utraian  •  01 Aprilie 2018, 19:29

Asta cu fotbalul e doar o felie, cine trece pe acolo are impresia ca toti stau la soare. Zici ca toti sunt nebraska cu ajutoare de la guvern, n-are cum sa tina treaba asta. tine 5-6 ani atat

utraian
utraian  •  01 Aprilie 2018, 19:27

In Grecia nu s-a terminat coruptia, ca astia au inventat-o acum 3000-4000 de ani. Astia puteau sa fie la nivelul Angliei, desi nici aia nu-s prea mari acum, dar coruptia rupe tot. Au niste insule de-ti dai palme, dar daca nu misca repede ceva vor fi cei mai saraci din Europa. Pana si Moldova ii va depasi

Vezi toate comentariile (16)
Comentează