INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DECIZIE

Lucescu, tot mai aproape de plecarea de la Xanthi! Presa arabă îl dă deja la Al Hilal

Articol de GSP - Publicat joi, 06 octombrie 2016 11:57

Plecarea lui Răzvan Lucescu de la Xanthi FC la Al Hilal este foarte aproape să se oficializeze. Salariul de 4,5 milioane de dolari pentru cei doi ani de contract este unul mai mult decât atractiv pentru Lucescu Jr.

Presa din Arabia Saudită anunță că Răzvan Lucescu discută cu Xanthi rezilierea contractului. Ashams-news.com susține că românul este așteptat la Riyadh pentru a semna contractul.

Alweeam.com.sa i-a făcut CV-ul românului și susține că mutarea este doar o chestiune de ore, însă nu vede mutarea ca fiind una foarte bună, uitându-se pe rezultatele acestuia din Grecia.

Până când Răzvan Lucescu va semna cu Al Hilal, echipa este condusă de Ciprian Panait. Adus de Reghecampf în Arabia Saudită, acesta a rămas la echipa secundă a clubului chiar și după plecarea tehnicianului Stelei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
atentu
atentu  •  06 Octombrie 2016, 17:16

Nepermis de multe greseli intr-un articol de cateva randuri, nu-i asa ? Noroc ca exista print-screen, altfel ma trezeam si cu vreun proces de calomnie ...

atentu
atentu  •  06 Octombrie 2016, 16:55

Prietene ilustru anonim "ziarist"( se pare ca asa o sa si ramai) ! In afara faptului ca sunteti vai de mama voastra ca pregatire profesionala ( oops, ce termen alambicat pentru GSP-isti !), principala grija pe care o aveti este sa cenzurati comentariile. Ti se pare cumva ca apelativul cu care te-am gratulat este fortat ? Hai sa-ti mai dau un exemplu care demonstreaza ca esti bata la redactat un text : ce este Ashams-news.com ? O agentie sportiva.de stiri. Buun ! Ce este Alweeam.com.sa ? Tot o agentie sportiva de stiri. Pai atunci fa si tu "ziaristule" acordul pe text : la singular sau la plural. Ca prima este una si a doua "este" mai multe . Grea tema, este ? Pe undeva prin scoala primara se invata asa ceva. Raman la parerea ca institutia respectiva a fost un lux prea mare tine.

atentu
atentu  •  06 Octombrie 2016, 16:26

" presa din Arabia Saudita scrie ca Razvan Lucescu discuta cu Razvan Lucescu rezilierea contractlui - romanul este asteptat la Riyadh pentru a semna contractul ". Intelege cineva ceva ? "Ziaristi"( !? ) marca GSP . Se vede treaba ca pentru *** care a scris articolul scoala a fost un lux pe care nu si l-a permis !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează