INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LUDOGOREȚ - BAYER LEVERKUSEN 2-3

LUDOGOREȚ - BAYER LEVERKUSEN 2-3 // Moți: "Ne așteptam să fie greu, dar nu să pierdem" » Cum comentează situația de la Dinamo

Foto: sportal.bg
Foto: sportal.bg

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 septembrie 2018 00:14

Fundașul Cosmin Moți, 33 de ani, a comentat situația actualei sale echipe, Ludogoreț, dar și a fostei formații, Dinamo.

"Știam că nemții au o echipă bună, puternică, organizată, masivă, câțiva jucători extraordinar de buni. Ne așteptam să fie greu, dar nu să pierdem. Viața merge înainte, mai avem 5 meciuri și sperăm să fim calificați la final. Sperăm că am învățat din greșeli. Primele 30 de minute am făcut un joc foarte bun. Am jucat și în 2006 contra lor, erau foarte buni și atunci, i-am bătut 2-1 pe Ștefan cel Mare, cu Dinamo.

Florin Bratu a făcut treabă bună la Dinamo în play-out, acum a încercat să schimbe, am văzut tineri noi. Nu sunt în măsură să spun dacă trebuie schimbat antrenorul sau nu", a declarat Moți pentru TV Digi Sport.

  • Moți a jucat la Dinamo între 2005 și 2012 (cu o pauză în care a fost împrumutat la Siena, Italia) și a câștigat titlul în 2007, Cupa în 2012 și Supercupa în 2005.

GRUPA A

Vezi și: FOTO Claudiu Keșeru e de neoprit! Gol superb din lovitură liberă marcat în Europa League, dar Ludogoreț a pierdut: "Nu ne așteptam să fie o echipă așa solidă"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (1)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  21 Septembrie 2018, 01:53

balcanicii tot balcanici. statistic in zona asta cred ca s-au adunat cei mai prosti oameni de pe pamant. nu se poate sa conduci cu 2-0 niste nemti care nu au aratat nimic si sa iei bataie 3-2. doar in balcani se poate.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close