INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

VIDEO EXCLUSIV Bogdan Vătăjelu: „Lui îi datorez cariera de fotbalist! A fost alături de mine, când familia nu putea”

Bogdan Vătăjelu - GSP LIVE
Bogdan Vătăjelu - GSP LIVE

Articol de GSP - Publicat joi, 30 mai 2019 11:06

Bogdan Vătăjelu (26 de ani), fostul căpitan al Craiovei, a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live și a vorbit despre cea mai importantă persoană din viața lui.

 

 

Bunicul său, Ilie Vătăjelu, l-a îndrumat către fotbal și a fost întotdeauna alături de el. Bogdan îi este recunoscător pentru toate eforturile pe care acesta le-a depus pentru ca el să ajungă fotbalistul de astăzi.

„Eu am stat cu bunicii mei de la 7 ani. Bunicul a făcut totul pentru mine. El m-a dus prima dată la fotbal și el a fost peste tot pe unde am mers. Toată îl lumea îl știe de «tataie». Familia mea muncea și nu putea să vină, dar el a fost peste tot.

Dacă nu era el, nu cred că eram fotbalist. A făcut tot ce a depins de el să am un drum cât mai bun în fotbal. A depus energie și efort financiar”, a spus Bogdan Vătăjelu.

Fotbalistul român a avut o perioadă dificilă, după transferul la Sparta Praga. Nu s-a bucurat de încrederea antrenorilor și a fost împrumutat la Jablonec. Persoana cea mai afectată a fost, desigur, bunicul lui Vătăjelu.

„E foarte supărat când nu joc, se agită mult mai mult decât mine. Așteaptă și el momentul când o să fiu la capacitate maximă. E bucuria lui să mă vadă că joc”, a mai spus fotbalistul.

VEZI ȘI:

VIDEO EXCLUSIV Vătăjelu recunoaște că a jucat la pariuri: „Aveam colegi la juniorii Stelei care făceau asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
fairplayromania
fairplayromania  •  01 Iunie 2019, 02:49

Mitriţă, Vătăjelu,Baluţă,Ivan,Screciu....asta este adevarata Generatie de Aur !!!! Dacă ni au fost slugile ciobanului au platit scump şi ei şi restul spectatorilor români....

fairplayromania
fairplayromania  •  01 Iunie 2019, 02:45

Felicitari Vătăjelu !!!! Ai 10 clase peste Man, Tanase si restul cocalarilor. Tot respectul ptr ca nu te-ai înjosit ca să vi la fcsb. Noroc cu Stanciu ca joacă *** si Recele cel mic -Pamplemaua. Esti prea scund pentru Prodanca.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

124159791527231
Hristiano Ronaldov  •  30 Mai 2019, 14:51

*** fotbalistică

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează