INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  VOLGA NOVGOROD

Lui Pleşan îi place în Rusia » Prieten cu Roberto Carlos şi Eto'o, "impresar" pentru Szekely

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 07 ianuarie 2012 10:21

Mihăiţă Pleşan, mijlocaşul celor de la Volga Novgorod, a vorbit despre aventura sa în Rusia.

"Sînt foarte iubit acolo, munca îmi este apreciată şi asta contează foarte mult pentru mine. Dacă eşti apreciat, randamentul tău creşte. Românii sînt văzuţi foarte bine, că altfel nu mai venea Szekely.

Dacă eu nu îmi făceam treaba cum trebuie, nu putea să mai vină alt român acolo. Eu am fost cel care l-am propus pe Szekely aici, cu impresarul meu, bineînţeles. Să vedem acum ce nevoie de jucători va mai fi acolo şi poate vom fi mai mulţi", a explicat Mihăiţă Pleşan la Dolce Sport.

"Am vorbit cu Roberto Carlos şi Eto'o"
Mijlocaşul de 29 de ani a povestit şi că a dialogat cu Roberto Carlos şi Samuel Eto’o, superstarurile care au ales să joace în prima ligă rusă, la Anzhi Makhachkala.

"M-am întâlnit cu Roberto Carlos şi am stat de vorbă, pentru că amîndoi am fost căpitani la acel meci cu Anzhi. Îl ştiam de cînd eram la Steaua. Am vorbit şi cu el, şi cu Eto’o. Se simt bine", a spus Pleşan.

...despre acuzele de blat de la meciul cu Kuban: "A fost o întreagă discuţie, le-am zis că eu nu mai vreau să joc, dacă preşedintele şi antrenorul nu îşi cer scuze public. Au făcut-o şi totul a reintrat în normal"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  07 Ianuarie 2012, 11:27

Cea mai mare realizare a lui Plesan din ultimii ani: a dat mana cu Roberto Carlos la inceperea meciului cu Anji (deh, era 'capitan'....)

robert.fan.stinta
robert.fan.stinta  •  07 Ianuarie 2012, 10:30

dupa cite vad tot in alb-albastru iti merge bine.ar trebui sa iti dea de gindit,daca ai cu ce!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează