INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANȚA

Lyon-ul lui Ciprian Tătărușanu refuză tăierile extra! Căpitanii trag de bani în Ligue 1

Tătărușanu câștiga înaintea pandemiei 1,2 milioane de euro net anual la Lyon
Tătărușanu câștiga înaintea pandemiei 1,2 milioane de euro net anual la Lyon

Articol de - Publicat luni, 20 aprilie 2020 20:32

Tătărușanu și colegii de la Lyon vor amânarea salariului redus, dar președintele Aulas le cere sacrificii mai mari. Până la 70% pe 3 luni!

Fără banii din drepturile TV de la Canal+ și beIN SPORTS, PSG, Marseille, Lyon și Monaco vor să taie salariile peste cât a stabilit acordul Sindicat - Ligă, 20-50%, în funcție de câștigurile fiecăruia. 

OL, formația lui Tătărușanu, refuză apelul președintelui Aulas, care le-a scris fotbaliștilor, apelând la "solidaritate și simțul responsabiității", pentru a renunța între 25 și 70 la sută din bani pe 3 luni!

Juninho nu i-a convins

L'Équipe scrie despre drepturile financiare pe aprilie, mai și iunie. Portarul român s-ar încadra la cota mai mică, dar poate pierde mai mult decât 30.000 de euro lunar, cum prevedea înțelegerea. "Discuțiile durează de multe săptămâni și vestiarul e reticent, deși directorul sportiv Juninho și-a redus substanțial salariul pentru a ajuta la plata angajaților, trimiși în șomaj parțial. Vineri, într-o conferință video, jucătorii au decis să opteze pentru «amânarea» salariului redus decisă de LFP".

Căpitanii trag de bani

Nici la PSG, căpitanii Thiago Silva și Marquinhos nu acceptă micșorarea suplimentară de 30%, la fel Mandanda, Payet și Thauvin nu se sacrifică la OM. Iar Monaco vrea tăierea de la 80 la 50%.

Alexandru Maxim, cea mai mare dorință după ce fotbalul va fi deblocat: „Vreau neapărat să joc pentru echipa asta!”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează