INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EMIRATELE ARABE UNITE

Mai rezistă Laurențiu Reghecampf la Al Wasl? Ce spunea înaintea eșecului usturător cu Al Sarjah

Articol de - Publicat duminica, 20 octombrie 2019 12:56

Al Wasl, formația antrenată de Laurențiu Reghecampf (44 de ani), a fost umilită sâmbătă seară pe teren propriu de Al Sharjah, scor 1-5. 

Nu mă tem că pot fi demis. Asta este meseria mea și asta este viața antrenorilor”, declara relaxat Laurenţiu Reghecampf, înaintea unui nou eşec în Emirate la Al Wasl. 

Şi ce eşec umilitor, 1-5 sâmbătă seară, acasă cu noul lider Al Sharjah! Rezultat care îl aruncă pe antrenorul român pe ultimul loc după patru etape, cu numai un punct şi golaveraj 2-9. E a patra înfrângere consecutivă a formaţiei sale în toate competiţiile. Reghe nu a mai învins pe nimeni de aproape două luni, 4-3 cu Hatta în Cupa Ligii. Şi oricând poate fi dat afară de şeici. 

2,2 milioane de la Al Wahda 

Venit în ianuarie, după despărţirea de o altă echipă din Arabian Gulf League, Al Wahda, Reghe are cea mai slabă medie a punctelor câştigate din ultimii opt ani ai carierei. Doar opt victorii reuşite în 22 de partide la Al Wasl (1,23 puncte pe meci), cu care şi-a prelungit în martie contractul până în anul 2021, deşi a ratat toate obiectivele sezonului trecut!

Ca să-l destituie, şeicii ar trebui să-i achite şi o compensaţie importantă. Ultima oară, când a plecat de la Al Wahda, Reghe a încasat 2,2 milioane de euro, susţine cotidianul The National. 

3,5 milioane de dolarieste salariul net anual pe care Reghecampf îl primeşte la Al Wasl

Vezi și:

TRABZONSPOR - GAZIANTEP 4-1 // Marius Șumudică s-a luat de arbitru după ce pierdut cu 1-4: „Vreau și eu așa când joc acasă” » Ce le cere jucătorilor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  21 Octombrie 2019, 11:09

Ce sondaj penibil !!!! Voi de fapt vreti sa-l puneti antrenor la fecesprebe si aveti nevoie de confirmarea sandilailor votanti nu-i asa?

513010058870127
Pop Vasile  •  21 Octombrie 2019, 08:37

Din sondaj lipseste o varianta - SA O IA PE PITZI SI SA PLECE IN LUME . Nu de alta dar cel mai mare antrenor si cea mai cea impresara ar trebui sa ne cam lase in pace . Ne-am saturat de ei ...

fairplayromania
fairplayromania  •  20 Octombrie 2019, 16:55

Ce simpatice sunt aceste sondaje.... Să nu faceţi acasă fară supravegherea părinţilor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează