INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PARMA - COSENZA 1-1

N-a fost ziua lor » Man și Mihăilă, modești cu Cosenza: „Cu siguranță va visa acea bară”

Dennis Man și Valentin Mihăilă n-au prin o zi bună la Parma // foto: Imago Images
Dennis Man și Valentin Mihăilă n-au prin o zi bună la Parma // foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 28 februarie 2024 09:24 / Actualizat miercuri, 28 februarie 2024 10:05

Dennis Man (25 de ani) și Valentin Mihăilă (24) au fost titulari la Parma în meciul cu Cosenza (1-1), însă niciunul n-a încheiat partida pe teren.

Parma a reușit doar o remiză cu Cosenza, 1-1, marți seară, și pentru că „motoarele” din precedentele partide, Dennis Man și Vali Mihăilă, au fost „gripate”.

„Nu retrogradează niciodată” » Echipa care l-a dat pe spate pe Ilie Dumitrescu în acest sezon: „E proiectul ideal”
OȚELUL - CFR CLUJ 2-2
„Nu retrogradează niciodată” » Echipa care l-a dat pe spate pe Ilie Dumitrescu în acest sezon: „E proiectul ideal”

Parma Live despre ratarea lui Dennis Man cu Cosenza: „A cântărit greu”

Dennis Man a avut o bară în final, la 1-1, iar publicația locală Parma Live a scris că „ratarea lui a cântărit greu. Cu siguranță va visa acea bară la noapte. Un jucător cu bagajul său tehnic poate și trebuie să facă ceva mai mult din acea poziție.

Spre deosebire de acum câteva săptămâni, când putea face totul, acum pare să fi intrat într-o ușoară fază de declin în plan fizic”. Schimbat în minutul 85, Man a primit nota 5 de la jurnaliștii Parma Live.

Valentin Mihăilă „își pierde din incisivitate”

Vali Mihăilă a bifat și el o evoluție modestă și a primit nota 5,5. „Se mișcă mult între linii, iar startul său este foarte pozitiv. Pe măsură ce minutele trec, el dispare din ce în ce mai mult de pe radar și își pierde din incisivitate”, a sunat comentariul specialiștilor ziarului parmegian. Ex-craioveanul a fost înlocuit chiar mai devreme decât Man, în minutul 59.

Tocmai fuseseră lăudați în presa italiană: „El e probabil cel mai important”

Nu mai departe decât zilele trecute, cei doi internaționali români fuseseră lăudați. „La bine și la rău, el e probabil cel mai important pentru jocul Parmei. Iar asta o susținem la puțin timp după criticile pe care extrema română le-a primit în urma prestației de la Como: câteva ocazii clare ratate pentru Parma și imprecizie în ultima pasă.

Se mai întâmplă un joc mai slab. Dar Dennis traversează un sezon consistent. Pe lângă cele 10 goluri pe care le-a înscris până acum, a semnat nu mai puțin de 5 pase decisive pentru coechipierii săi. Dar mai ales Man pare să se fi inserat la maximum în acel «grup», care este adevărata armă câștigătoare în mâinile antrenorului Fabio Pecchia", scrisese chiar înaintea meciului de marți Gazzetta di Parma.

Valentin Mihăilă, assist în meciul de la Como (1-1)

Mihăilă, la rându-i, se numărase printre cei mai buni jucători ai Parmei în etapa precedentă, la 1-1 în deplasarea de la Como, când dăduse pasa decisivă la reușita lui Adrian Benedyczak, în minutul 3. „Nu știu dacă este cel mai bun meci al meu. Ne-am luptat cu toții, am suferit cu toții.

A fost un meci greu împotriva unei echipe care a jucat, știam că driblează bine. Mă bucur pentru acest egal și pentru acest punct adus acasă”, comenta Mihăilă, la final, pentru Parma Live.

Parma este lider în Serie B, cu 56 de puncte.

VIDEO. Florin Manea, la GSP Live: „Man va pleca de la Parma!”

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Mai puteți citi:

Cum s-au schimbat șefii lui Dinamo în 20 de ani » De la Liga Campionilor, la Cupa României câștigată de adversar

Ce le-a făcut Horațiu Moldovan? Atletico Madrid trăiește românește: postare neașteptată cu Griezmann, De Paul și Nicolae Guță

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
observator_federal
observator_federal  •  28 Februarie 2024, 12:00

GSP, mai schimbați si voi poza asta - veche de 3 ani aproape - ori, poate, așa sunt "dispozitiile"? Au băieții nostri fotografii mai noi, în echipament galben-albastru, si oricum transformarea lor fizică în bine este evidentă.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează