INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PARMA

Man și Mihăilă primesc ajutor de la Bayern! Parma va anunța mâine noul transfer

Atacantul olandez Joshua Zirkzee (19 ani) e în drum spre Italia, pentru a semna o înțelegere cu Parma, echipa lui Dennis Man (22 de ani) și Valentin Mihăilă (20 de ani). +9   FOTO
Atacantul olandez Joshua Zirkzee (19 ani) e în drum spre Italia, pentru a semna o înțelegere cu Parma, echipa lui Dennis Man (22 de ani) și Valentin Mihăilă (20 de ani).

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 ianuarie 2021 20:38 / Actualizat duminica, 31 ianuarie 2021 22:06

Atacantul olandez Joshua Zirkzee (19 ani) e în drum spre Italia, pentru a semna o înțelegere cu Parma, echipa lui Dennis Man (22 de ani) și Valentin Mihăilă (20 de ani). 

Joshua Zirkzee va fi împrumutat la Parma până la finalul sezonului, cu o clauză de cumpărare în valoare de 15 milioane de euro. Bayern a încercat să introducă obligativitatea cumpărării în vară, dar a făcut în final un compromis. Zirkzee urmează să facă vizita medicală luni, informează Parmalive.

Parma împrumută de la Bayern Munchen

Joshua Zirkzee a fost cumpărat de Bayern în 2017, de la Feyenoord. Vârful olandez a debutat la echipa secundă a bavarezilor pe 1 martie 2019, cu un hattrick de senzație. La echipa mare a jucat prima dată pe 11 decembrie 2019, într-un duel cu Tottenham, din grupele Ligii Campionilor.

4 goluriare Joshua Zirkzee în tricoul lui Bayern Munchen, toate în Bundesliga

VIDEO. Joshua Zirkzee, 3 goluri din 3 șuturi, la debutul în Bundesliga pentru Bayern

Citește și alte știri despre fotbalul din Serie A: 

FOTO Dennis Man a oferit imaginea serii, din vestiar, înainte de Napoli - Parma » Detaliul care a atras toată atenția fanilor

Răzvan Marin, decisiv pentru Cagliari în fața echipei lui Chiricheș! Clasamentul în Serie A

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
risc_mix
risc_mix  •  01 Februarie 2021, 13:44

Ba, da prosti ziaristi . Baaa, ajutor primeste Parma, nu man si mihaila. Ei primesc doar *** Prin venirea astuia, sansele lor de a juca se feduc. Pai asta e ajutor?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  31 Ianuarie 2021, 22:47

Da mai ziaristii *** banca de rezerve.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează