INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UNITED - INTER 1-0

Manchester United - Inter Milano 1-0 // FOTO Fără George Pușcaș, italienii au cedat în fața lui United

Manchester United - Inter // foto: Reuters +5   FOTO
Manchester United - Inter // foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iulie 2019 17:37

Inter Milano a pierdut partida amicală contra lui Manchester United, scor 0-1. George Pușcaș (23 de ani) nu a fost inclus în lot, din cauza unor probleme cu viza. Meciul s-a disputat în Asia, la Singapore.

Mason Greenwood (17 ani) a marcat unicul gol al partidei în minutul 76. Mijlocașul lui United a fost atent pe o respingere a lui Handanovic, l-a driblat scurt pe Joao Mario și a șutat la colțul lung.

George Pușcaș, rechemat la echipă de antrenorul Antonio Conte, nu a fost inclus în lotul pentru amicalul de astăzi. Conform Gazzetta dello Sport, fotbalistul a avut probleme cu viza și a ajuns prea târziu în Singapore. El va fi utilizat însă în următoarele meciuri.

Împrumutat în ultimele sezoane la echipe din Serie A și Serie B, Pușcaș, promovat la Inter de Roberto Mancini în 2015, a jucat 7 meciuri pentru colosul italian: 4 în Serie A, două în Cupa Italiei și unul în Europa League, toate în returul sezonului 2014-2015.

Vezi aici statisticile meciului AICI

 Vezi și:

Anunț important despre în presa italiană despre George Pușcaș la Inter: „O conjunctură astrală îl aduce în echipa lui Antonio Conte”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
unu_de_pe_net
unu_de_pe_net  •  20 Iulie 2019, 16:00

Ooooo, cat de frumos este echipamentul lui Inter! :O N-am mai vazut de mult un turcoaz atat de relaxant! :D Cat despre Puscas, daca viza este motivul pentru care nu joaca, atunci... RETRAG afirmatia despre domnul Conte! ;)

lad1979
lad1979  •  20 Iulie 2019, 15:57
Postat de rivaldinho pe 20 Iulie 2019, 15:26

Nu e o mare diferenta la ora actuala intre Coreea si China de exemplu. Chinezii nu traiesc sub un comunism foarte vitreg. E tot un fel de capitalism si la ei si se invart multi bani. Exista foarte multi chinezi de exemplu care muncesc in IT la cele mai inalte standarde din lume.

Da, dar muncesc in folosul statului chinez, ala comunist. Sa nu crezi ca daca au anumite avantaje, sunt independenti si pot face ce vor cu viata lor. Fac ce zice partidul, au calcat gresit, glontul si urmatorul din cele 15 milioane care asteapta la rand, la repartitie, pe acel post. China e o condusa de un sistem monstruos, care nu pune pret pe individ, tocmai din acest motiv s-au dezvoltat asa mult, prea mult chiar.

unu_de_pe_net
unu_de_pe_net  •  20 Iulie 2019, 15:42
Postat de rivaldinho pe 20 Iulie 2019, 15:26

Nu e o mare diferenta la ora actuala intre Coreea si China de exemplu. Chinezii nu traiesc sub un comunism foarte vitreg. E tot un fel de capitalism si la ei si se invart multi bani. Exista foarte multi chinezi de exemplu care muncesc in IT la cele mai inalte standarde din lume.

Eeeee, am zis si eu asa, la misto! ;) China e o tara cu totul aparte, din toate punctele de vedere. Cred ca, de fapt, explicatia este ca... se intalnesc doua epave. E-adevarat ca United n-a mai facut nimic notabil de multa vreme, dar Inter n-a mai facut-o de si mai multa. Daca nu ma insel, de pe vremea lui... Chivu. :D Au castigat Liga Campionilor atunci cand nici macar ei nu mai credeau ca e posibil, dupa care s-au culcat pe-o ureche. :)

Vezi toate comentariile (16)
Comentează