INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  QATAR

Mari probleme pentru Răzvan Lucescu în Qatar! Al Jaish a ajuns la a 5-a înfrîngere consecutivă

Articol de GSP - Publicat marti, 14 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 14 ianuarie 2014 20:23

Răzvan Lucescu se află într-o situaţie extrem de delicată în Qatar.

Al Jaish a ajuns la a 5-a înfrîngere consecutivă în campionat şi se află în prezent pe locul 3, la doar 3 puncte de locul 6 şi la 4 de locul 8.

Echipa lui Răzvan Lucescu a pierdut azi împotriva lui Lakhwiya, scor 1-2. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 12, prin Ahmad.

AL Jaish a rămas în 10 oameni după ce Methnani a fost eliminat în minutul 32. Aflată în 10 oameni, formaţia lui Lucescu Jr. a egalat prin Muntari în minutul 60.

Lovitura de graţie a lui Lakhwiya a venit în minutul 86, cînd Msakni a înscris şi şi-a dus echipa pe primul loc.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
portardelegenda
portardelegenda  •  15 Ianuarie 2014, 12:07

si credeti-ma ca styu ce spun

portardelegenda
portardelegenda  •  15 Ianuarie 2014, 12:06

hai sa stabilim o treaba .Cred ca alegerea lui ca antrenor al echipei nationale a fost o gresala nu pentru ca nu ar fi fost capabil ci pentru ca pentru un antrenor tanar ca el este este un post mult prea plictisitor in contradictie cu spiritul sau ( sa antrenezi 3 zile in 4 luni de 5 ,6 ori pe an). Asta este un post de bosorog harsait in bataliile vietii de antrenor care nu mai are energia sa ea batalii in fiecare duminica si are experienta maxima in alegerea oamenilor.Iar daca este sa-l judecam fata de ce antrenori parnaiasi sunt prin liga 1 este mult peste multi la multe capitole .

andreiyiy
andreiyiy  •  15 Ianuarie 2014, 09:00
Postat de steaua1986forever pe 14 Ianuarie 2014, 21:29

Am gasit un fan al rapidului pe aici. Felicitari. In loc sa vedeti ca asta v-a adus in stadiul in care sunteti acum......mai sunteti si cu nasul pe sus, ii mai dati o portie de pupat dorsal chiar si in momentele grele ale echipei voastre (apropos, nu crezi ca dinu vama/lucescu cel mic au macar "un pic" de vina pentru cele 45 de milioane de euro datorii?) Sa iti reamintesc eu ca Surdu a plecat de la Steaua unde la 120.000 euro pe an la "generosul" rapid unde lua 350.000 ?

Ce treaba are ce a facut la Rapid cu faptul ca articoul este clar tendentios. E la fel de aproape de locul 8 cum e si de primul. Nu mai fii asa de orbit de "Stelism", "rapidism", "Dinamovism". La tine daca nu e de Steaua e de rau, daca e de Steaua e de bine. Razvan Lucescu e tot ala care a dus Rapidul in sferturile UEFA, asta ca o explicatie pentru ca stiu ca la tine conteaza mult rezultatul pentru a sustine pe cineva.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close