INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Marica a fost dat afară de la Stuttgart!

Articol de GSP - Publicat marti, 15 februarie 2011 00:00 / Actualizat marti, 15 februarie 2011 20:11

Ciprian Marica nu va mai juca în acest sezon la VfB Stuttgart. Conducerea clubului, de comun acord cu antrenorul Bruno Labbadia, a decis că "tricolorul" nu mai face parte începînd de astăzi din lotul lui VfB.

"Nu-i vorba despre o suspendare", a ţinut să precizeze managerul Fredi Bobici. Acelaşi Bobici a explicat şi motivul despărţirii: "Noi am avut o discuţie cu el pe marginea declaraţiilor făcute de el în ziarele româneşti. Nu a retractat absolut nimic din ce-a spus şi am ajuns la concluzia că el nu se mai subordonează intereselor echipei".

Conform ziariştilor din Germania, atacantul român se pregăteşte din această dimineaţă separat de restul fotbaliştilor din lotul lui Stuttgart. "Ciprian nu a fost dispus să se pună la dispoziţia echipei. Se va antrena singur pînă va primi noi indicaţii", a precizat antrenorul Bruno Labbadia.

Marica s-a declarat dezamăgit, în Gazetă, că antrenorul nu-l foloseşte pe postul unde el poate da randamentul cel mai bun, adică "vîrf" împins, şi totodată a sugerat că ar putea părăsi Stuttgartul în vară.

Ciprian Marica într-un interviu exclusiv cu Andrei Vochin » Povestea tristă a unui român răzvrătit

Rămîi pe GSP.RO pentru reacţii!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (60)
ghenceabogdan
ghenceabogdan  •  16 Februarie 2011, 01:23

P.S. Bine ca te-au dat afara! La ce salariu aveai si la cat ofereai in schimb,pe teren, ca sa nu mai vbim de faptul ca ai avut destule sanse sa dovedesti ce poti..si ai dovedit ca esti in cea mai buna zi a ta mediocru...atat.

petrusm
petrusm  •  15 Februarie 2011, 23:29

Vine la Dinamo si il baga Giovany in nationala ....Marica este considerat bun pentru mentalitatea jmechereasca a geambasului ...Marica eterna speranta...

jorginho
jorginho  •  15 Februarie 2011, 23:28

Ciprian..tine capul sus baiatule!eu unul sa ma pishh pe Labba(dia) si pe Bobici si pe VFB Stuttgart!!Si in general fac acelasi lucru pe tot Occidentul ipocrit si rasist.Multi dintre cei care comentati pe aici n-ati trait in viata voastra in Germania sau Franta sau Italia sau Spania asa ca habar n aveti cam cum esti tratat ca roman.Indiferent daca esti un om muncitor si iti vezi de treaba ta.Cum ai o parere care e in dezacord cu a lor si cum ai personalitate cum nu le convine!Sa-i foot in gura!

Vezi toate comentariile (60)
Comentează