INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  "DUBLA"

Marica a marcat de doua ori pentru Stuttgart contra lui Hannover

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 martie 2010 00:00

Ciprian Marica a înscris pentru Stuttgart după o pauză de 7 săptămîni.

 

Atacantul român a deschis scorul în partida pe care echipa şvabă a disputat-o pe teren propriu cu Hannover (2-0). În minutul 36, el a beneficiat de o centrare din stînga trimisă de bielorusul Aleksandr Hleb şi a trimis mingea în plasă dintre doi adversari, cu capul. Precedenta reuşită o semnase împotriva Borussiei Dortmund, pe 31 ianuarie.

La reluare, Ciprian a făcut "dubla". Beneficiind de o pasă primită de la adversar, ex-dinamovistul a scăpat singur şi a plasat mingea pe lîngă portarul Fromlowitz.

 

În total, Marica a înscris de 5 ori în actuala ediţie din Bundesliga, contabilizînd şi o pasă decisivă.

Playtech: Numele REAL al lui Toni Iuruc s-a aflat după cununia civilă cu Simona Halep. Ce scrie în buletinul lui, de fapt


Comentarii (17)
 •  20 Martie 2010, 23:30

Acuma nici cand da goluri si joaca bine nu sunteti multumiti? Sau hai, nu multumiti, dar macar sa aveti bunul simt sa nu il calcati in picioare automat. Eu ma bucur pentru golurile lui si sper sa le confirme cu altele in meciurile urmatoare (si la Nationala).

 •  20 Martie 2010, 19:54

uper atacant ,cu barca se uita mut(u) de uimire la messi:))

 •  20 Martie 2010, 19:46

A AJUNS SI MAIMUTOIUL ASTA SA DEA AERE LA NATIONALA,CA EL NU MAI VINE,ETC!!!!DA UN GOL LA JUMATE DE AN SI ARE IMPRESII DE MARE FOTBALIST!!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează