INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MONDEN

Marica a petrecut în vacanţa din Mexic cu tequilla şi bere din belşug :O

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 07 iunie 2011 17:37

Ciprian Marica, împreună cu iubita lui, Ilinca Vandici, au petrecut una dintre vacanţe în Mexic, cu voie bună şi mult alcool.

Cei doi au plecat în urmă cu ceva timp într-un sejur în jurul lumii, lăsînd la o parte luxul hotelurilor de 4 sau 5 stele. În cele din urmă, cei doi îndrăgostiţi au ajuns în Mexic, unde au petrecut asemeni localnicilor, cu tequilla şi bere din belşug.

Din cauza vremii capricioase, un român le-a recomandat o cîrciumă unde se consuma tequila în mod excesiv. Buna dispoziţie s-a instalat repede după cîteva shoturi stinse cu bere mexicană.

Încinşi de alcool, cei doi s-au pus pe dansat, în timp ce Marica încerca s-o îmbie pe iubita lui să bea mai mult: "Hai, beţivo care eşti! Şi acum, dă-i cu bere". Petrecerea a ţinut pînă dimineaţă, cînd cei doi s-au întors în camera de hotel mahmuri.

Citeşte aici articolul integral!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
unu_oarecare
unu_oarecare  •  07 Iunie 2011, 21:50

cine stie de cand o fi vacanta asta, dar gesepe abia acu a umplut ziaru' cu aceasta stire, evident, din lipsa de noutati.

dordor
dordor  •  07 Iunie 2011, 19:17

mai, ati fost in stare sa trimiteti un REPOTER pina in Mexic sa stea pe capul lui Marica ?!? ... NU... ???!? iar ati inventat stirea ? lasati omu' in pace sa isi vada de viata, nu e persoana publica, joaca doar fotbal si iubeste o Ilinca... ce va freaca pe voi grija ? ziceti si voi de Becali cit a baut, sau deranjez sponsorizarile ... ?

mishoo
mishoo  •  07 Iunie 2011, 18:23

eu stiam ca mahmur te trezesti a doua zi dupa betie...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează