INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EVITĂ COMPARAŢIA CU ORGASMUL

Marica: "Nu pot trăi fără gol"

Articol de - Publicat joi, 08 aprilie 2010 00:00

Atacantul român a povestit pentru ziarul "Stuttgarter Nachrichten" momentul de graţie prin care trece la Stuttgart: "Sper să continuu să înscriu. Sentimentul marcării unui gol este imposibil de descris. Ce simţi atunci nu poţi cumpăra cu toţi banii din lume. Nu pot trăi fără el", a răspuns Ciprian la provocarea reporterului 'Klinsmann zicea odată că bucuria golului e mai tare ca un orgasm'.


Marica n-a ocolit nici echipa naţională: "România e viaţa mea... cînd joc pentru naţională mă simt mereu ca un copil. M-am adaptat mai greu în Germania. Dar aici sînt mulţi oameni de calitate şi clubul a fost foarte răbdător cu mine aşteptînd să intru în formă. La Stuttgart mă simt ca acasă".


Nemţii de la Bild descoperiseră ieri secretul lui VfB, asociind revenirea extraordinară a şvabilor de la instalarea antrenorului Gross cu forma atacantului român. "Cînd marchează el, Stuttgart învinge întotdeauna. Cît de importante sînt golurile lui Marica o spun statisticile. De 13 ori a punctat în campionat, 12 victorii, cu Hannover reuşind o dublă. E garanţia triumfului".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
 •  08 Aprilie 2010, 14:58

o zdreanta de jucator...maritza, nu stiu cum s-au pacalit nemtii cu el...in fine sper sa nu-l mai vad pe la nationala.

 •  08 Aprilie 2010, 14:04

pana acum a fost mort. orice minune tine cateva zile.

 •  08 Aprilie 2010, 13:42

inseamna ca e o minune ca ai supravietuit pana acum :))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează