INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Marius Șumudică a primit o ofertă pe bani mulți! Antrenorul și-a anunțat deja decizia

Marius Șumudică va continua la Gaizantep // FOTO https://www.facebook.com/gaziantepfk/
Marius Șumudică va continua la Gaizantep // FOTO https://www.facebook.com/gaziantepfk/

Articol de - Publicat duminica, 09 august 2020 07:01 / Actualizat duminica, 09 august 2020 09:21

Marius Șumudică (49 de ani) a impresionat în Turcia după ce a terminat cu Gaziantep, o nou promovată, pe locul 8. Antrenorul român a dezvăluit în premieră ce ofertă a refuzat.

Șumudică a spus că se putea întoarce în zona Golfului, acolo unde a antrenat la Al Shabab (Arabia Saudită), dar că a decis să refuze o ofertă importantă, preferând să antreneze tot în Turcia.

„Având rezultate, ziariștii aveau păreri, dar singura oferta a fost cea de prelungire la Gaziantep. Plus o ofertă din zona Golfului pe care am refuzat-o ieri. Era mai mare ca bani, dar nu vreau să plec din Europa.  E un an reușit. Mai am un an de contract, cred că e prima dată după perioada de la Astra când stau mai mult de un an la o echipă.

Pe mine Turcia m-a călit, mi-a dat vână! Aici joci împotriva lui Fatih Terim. Înainte de meciul cu Galatasaray eu nu am dormit, de emoții că îl întâlnesc!

Turcia e campionat puternic, cu jucători de milioane. La Galata sunt salarii de 2-3 milioane de euro pe an, aici te simți antrenor. Locul opt înseamnă enorm și pentru bugetul clubului, orice victorie înseamnă 500.000 de euro de la Federație”, a declarat Marius Șumudică, la „Fotbal Club”, pe Digi Sport.

VIDEO Șumudică intermediază afaceri cu fistic la Gaziantep: „M-a sunat un prieten să-i fac legătura"

Citește mai multe știri din fotbalul european:

Gol fabulos marcat de Nicolae Stanciu pentru Slavia Praga! Seamănă cu execuția lui Zidane, din finala Ligii cu Leverkusen

Barcelona - Bayern Munchen, șocul din „sferturi”! Hațegan a arbitrat show-ul total al lui Lewandowski

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
158180581397392
Bala Nicolae  •  09 August 2020, 12:03

ANAMARIA PRODAN o doamna cu talente de tata impreuna cu jiji au ajuns sustinuti frenetic de elita ziaristilor vinduti sa dirijeze fotbalul romanesc. PE ei infiecare zi ii suna presedinti de cluburi (parol nu dau nume) cu cine sa voteze,pa cine sa numeasca,cate zeci de milioane valoreaza o gloaba de 22 ani,ii roaga cu talente expirate inainte de terme si uite asa li se face o publicitate platita la doi hoti in nemernicia lor

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close