INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Marius Șumudică: „Alexandru Maxim a renunțat la 400.000 de euro pentru a veni în Turcia”

Articol de GSP - Publicat marti, 28 ianuarie 2020 18:39

Marius Șumudică a vorbit despre venirea lui Alexandru Maxim (29 de ani) în Turcia. Antrenorul lui Gaziantep afirmă că mijlocașul a renunțat la peste 400.000 de euro pentru a prinde minute în perspectiva barajului pentru EURO 2020.

„Mi-am dorit foarte mult un jucător bun în relația 1 contra 1, care să scoată oameni din joc. Sunt ferm convins că Alex va crește în joc. Aveam nevoie de el în sistemul pe care îl folosesc. Are un contract până în vară. E dat împrumut de Mainz, nu cred că are opțiune de cumpărare, din câte știu eu.

Maxim a renunțat la mulți bani pentru a veni 4 luni să joace aici. Salariul pe care îl primea în Germania era incomparabil mai mare decât ce primește de la noi. Cred că va face parte din echipa națională. Își dorește foarte mult asta! A renunțat la mai mult de 400.000 de euro pentru a veni aici să joace”, a declarat Marius Șumudică la TV Digi Sport. 

Totul pentru Euro 2020

Maxim își dorește foarte mult să joace pentru a reveni în atenția echipei naționale a României. Mijlocașul a prins numai 111 minute în preliminariile pentru Euro 2020, însă speră să-l impresioneze pe Mirel Rădoi, noul selecționer, înainte de meciurile de baraj.

Șumudică: „Îmi pare rău că nu l-am adus pe Chipciu”

„Îmi pare rău că nu l-am convins și pe Chipciu. A fost opțiunea lui să vină în țară, l-am înțeles. Oferta financiară era mult mai avantajoasă aici, dar a contat și apropierea de familie. Era greu pentru fetele lui să zboare mereu către Turcia, era obositor”, a spus Șumudică. 

„Eu încep cu Maxim titular duminică, mor pe mâna mea, cu jucătorii mei. O să-i dau încredere. I-am zis, și 5 meciuri dacă joacă slab, tot cu el încep. Va face diferența, e un tip foarte inteligent, care vorbește 3 limbi străine, unul cu care poți purta o discuție și în afara fotbalului” 
- Marius Șumudică

Vezi și:

Lege schimbată pentru PAOK? Protest extrem al lui Theodoros Zagorakis, căpitanul campioanei europene din 2004

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
123701992342236
Marcello Kazan  •  29 Ianuarie 2020, 00:25

Ii doresc MULT SUCCES... SI BAFTA ca NU strica...

cneius
cneius  •  28 Ianuarie 2020, 21:56

"e un tip foarte inteligent, care vorbește 3 limbi străine" - asta va fi de mare ajutor pe teren...:))

adriann_
adriann_  •  28 Ianuarie 2020, 20:18

Adica turcii il vroiau dar nu-i puteau achita salariul de la Mainz, iar Mainz nu a vrut sa acopere toata diferenta. Ce e greu de inteles? Maxim putea sta degeaba la Mainz si sa ia salariul (conform contractului, cum au facut Marica si altii) dar a preferat sa ia mai putini bani si sa joace. Respect.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează