INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Marius Șumudică compară spitalele din Turcia cu cele din România: „Zici că eram la Hilton! Aveam fel și fel de butoane, apăsam și trăgeam jaluzelele”

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 aprilie 2020 20:18

Marius Șumudică (49 de ani), antrenorul turcilor de la Gaziantep, se află în România, fiind în imposibilitatea de a zbura înapoi spre Turcia, unde clubul i-a solicitat să se prezinte de urgență.

Într-o intervenție televizată, Șumudică a făcut o comparație între condițiile existente în spitalele din România și cele din Turcia, în contextul pandemiei de coroanvirus care a provocat probleme sanitare pe întreg mapamondul. 

Șumudică a fost internat la finalul anului trecut la un spital din Turcia și a rămas profund impresionat de condițiile de acolo:

„Zici că eram la hotelul Hilton. Aveam fel și fel de butoane, apăsam și trăgeam și jaluzelele

Ei investesc enorm în tot ceea ce înseamnă medicină. În Istanbul, au construit un spital într-o lună și o săptămână. În Gaziantep, există 6 spitale de urgență. Turcii investesc foarte mult”, a declarat Șumudică, la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

VIDEO. Marius Șumudică despre implicarea lui Erdogan în fotbalul din Turcia: "E incredibil!”

Citește și alte știri de actualitate:

Marius Șumudică e blocat în România: „Nu mi se permite să ajung în Turcia, voi pierde foarte mulți bani dacă se rupe contractul”

VIDEO Ciprian Marica, prins în flagrant la hotel cu nora unui cunoscut om de afaceri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează