INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Marius Șumudică insistă: „Nu i-am cerut tricoul lui Ronaldo, el mi l-a dat și m-a luat în brațe!”

Interacțiunea dintre Șumudică și CR7 // foto: captură Twitter
Interacțiunea dintre Șumudică și CR7 // foto: captură Twitter

Articol de - Publicat luni, 08 mai 2023 16:14 / Actualizat luni, 08 mai 2023 16:37

Deranjat de ideea că i-ar fi cerut tricoul lui Cristiano Ronaldo, Marius Șumudică (52 de ani) insistă că inițiativa i-a aparținut legendarului fotbalist portughez: „Mi l-a dat, apoi m-a luat în brațe”.

Pe 28 aprilie, Al Raed, echipa antrenată de Marius Șumudică, a înfruntat-o pe Al Nassr, la care evoluează Cristiano Ronaldo.

La finalul meciului câștigat de Al Nassr cu 4-0, antrenorul român și Cristiano au purtat o scurtă discuție pe tunelul spre vestiare, iar Șumudică s-a ales cu un dar din partea lui Ronaldo, tricoul acestuia. 

Deranjat de ideea că el i-ar fi cerut tricoul lui Ronaldo, Șumudică se bate cu pumnii în piept că fotbalistul a dorit să-i ofere cadoul de neuitat. Asta pentru că cei doi au câteva cunoștințe comune. 

„Ar trebui amendat!” » Reacție categorică după gestul făcut de Dan Petrescu
CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 1-1
„Ar trebui amendat!” » Reacție categorică după gestul făcut de Dan Petrescu

Marius Șumudică insistă: „Nu i-am cerut tricoul lui Ronaldo, el mi l-a dat!”

„Am tricoul aici, îl țin pe umeraș. O să vin îmbrăcat cu el la prima emisiune la care particip. Am slăbit vreo 14 kilograme și mă încape. Nu am pătrățelele lui Ronaldo, dar mă încape.

Țin să menționez că nu i-am cerut tricoul lui Ronaldo. Eu am vorbit cu el aproape două minute la pauză, înainte de repriza a doua. Directorul sportiv pe care l-am avut când jucam în Madeira, Joao Camacho, a fost mâna dreaptă a lui Mendes (n.r. - Jorge, impresar) la firma care l-a manageriat pe Cristiano.

El și-a adus aminte de lucrul ăsta, de niște colegi de-ai mei de acolo, și a ținut să-mi dea amintire tricoul respectiv. Dacă era să i-l cer, nu așteptam până la sfârșitul meciului, fiindcă eram sigur că-l vor cere alți jucători de la mine din echipă. El a ținut să mi-l ofere, de aceea nu l-a dat nimănui.

Am vrut să pun punct speculațiilor. Pentru mine este important să primești tricoul unui mare fotbalist. Mi l-a dat, apoi m-a luat în brațe. Și-a adus aminte că atunci când eu jucam la Maritimo el era la juniori, înainte să plece la Sporting”, a susținut Șumudică la „Liga DigiSport”.

Imaginile cu interacțiunea celor doi îl contrazic pe Șumudică. Din acestea reiese că românul a întins primul brațul pentru a-l îmbrățișa pe Ronaldo, iar portughezul a răspuns. 

Șumudică a jucat la CS Maritimo, club din orașul natal al lui Cristiano (Funchal), între 1999 și 2001. Înainte să fie cooptat în Academia lui Sporting, Ronaldo a parcurs primii pași ai junioratului la alt club din Madeira, Nacional. La Sporting a ajuns în 1997, înainte ca Șumudică să sosească în Portugalia.

Tot din fotbalul internațional: 

Lionel Messi ar fi acceptat oferta lui Al-Hilal! Salariu record pentru argentinian în Arabia Saudită

„Mister, vă așteptăm” » Mesaj superb pentru Mircea Lucescu, în română, al jucătorilor lui Dinamo Kiev

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
dandana
dandana  •  09 Mai 2023, 08:45

Comentări de ***. Da! Ronaldo are respect față de români. A jucat cu uni, a fost descoperit de un român. De ce tot faceți afirmațiile astea de ***? Șumudică are o amintire cu un mare fotbalist care a bătut record după record, voi încă trăiți ca părinți și bunici în aceeași casă. Serios! Ce este rău în a da un tricou lui șumudică? Invidia asta arată că românul este *** și unul care dorește răul altora din placere. Bravo Șumi!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

laurkro
laurkro  •  09 Mai 2023, 07:48

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paolo15
paolo15  •  09 Mai 2023, 04:25

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează