INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GAZIANTEP - BEȘIKTAȘ 3-1

Marius Șumudică își explică gestul controversat din victoria cu Beșiktaș: „Lor le era adresat semnul”

Articol de - Publicat sambata, 07 noiembrie 2020 10:35 / Actualizat sambata, 07 noiembrie 2020 11:35

Marius Șumudică, antrenorul lui Gaziantep, a explicat că acel gest cu mâinile ridicate nu a fost un atac la Beșiktaș, după victoria cu 3-1. Spune că se referea la șoimul de pe emblema lui Gaziantep, nu la vulturul lui Beșiktaș: „Sunt unii la noi în club care ne contestă mereu. Lor le-am făcut semn să tacă”.

După ce Șumudică s-a întors spre tribuna oficială la finalul meciului câștigat cu Beșiktaș (3-1), ridicând mâinile ca o pasăre de pradă și punând degetul la gură, tăceți!, turcii au crezut că era un semn pentru adversari, alb-negrii fiind supranumiți „vulturi". Și ultrașii lui Beșiktaș l-au atacat pe antrenorul lui Gaziantep pe rețelele de socializare.

Șumudică: „Mereu sunt înțeles greșit"

Tehnicianul a spus la conferința de presă că „am fost înțeles greșit. Mereu sunt înțeles greșit". A explicat: „Nu vreau să intru în război cu nimeni. Când am ridicat mâinile, mă refeream la emblema noastră, la șoimul nostru, nu la vulturul lui Beșiktaș". 

Era o replică pentru unii susținători din propria tabără: „Sunt trei-patru persoane care ne contestă întotdeauna, ironizându-ne că nu câștigăm mai mult, că avem cinci egaluri. Lor le-am făcut semn să tacă, să nu mai zică nimic, pentru că am învins".

Șumudică a continuat: „Acesta este caracterul meu. Vreau să-mi motivez echipa. Dacă voi fi altfel, dacă voi dormi pe bancă, și echipa va dormi pe teren".

VIDEO Gestul făcut de Șumudică după meciul cu Beșiktaș

5 minute și jumătatea durat conferința de presă a lui Marius Șumudică după 3-1 cu Beșiktaș

Șumudică: „Băieții au jucat pentru mine. Sunt copiii mei"

Un jurnalist l-a întrebat de ce jucătorii au venit la el să celebreze golurile împreună. „Eu sunt sub o mare presiune, din toate părțile. Nu e ușor să câștigi în Turcia, dar toată lumea îmi cere să câștig", a declarat antrenorul. „Jucătorii știu de această presiune, de aceea au jucat acum pentru mine. Vreau să-i felicit și să le mulțumesc. Sunt copiii mei".

„Dacă e cineva nemulțumit, nu am nicio problemă"

A încheiat cu o altă înțepătură la adresa oficialilor lui Gaziantep: „Dacă sezonul trecut am terminat pe locul opt, nu e o regulă să ne clasăm și mai sus. Această echipă e la al doilea an în prima ligă. Acum, suntem pe șapte și îmi doresc să încheiem încă o dată ca stagiunea precedentă. Dacă e cineva nemulțumit, nu am nicio problemă".

2este numărul victoriilor lui Gaziantep în acest sezon (5 egaluri și un eșec; golaveraj 12-11)

Au trecut opt etape și am pierdut o singură dată, cu Galatasaray. În plus, nu am mai fost învinși acasă din ianuarie. Facem o bună propagandă fotbalului din Anatolia
- Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

VIDEO Marius Șumudică, anunț categoric: ”E greu! În câțiva ani vreau să mă las de antrenorat!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Marius Șumudică, victorie mare împotriva lui Beșiktaș! Maxim și Toșca au fost titulari

Diego Maradona suferă din cauza abstinenței! Se confirmă problemele cu alcoolul! Externarea mai durează

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
invinctus
invinctus  •  07 Noiembrie 2020, 11:47

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

116538290032900
Alice Popa  •  07 Noiembrie 2020, 11:33
Postat de cyrus pe 07 Noiembrie 2020, 11:19

Un circar, acum o dă la întors, e mort de frică să nu-i rupă capu' ăia de la Besiktas.

E interesant ca circarii nostri (Dan Petrrescu, Sumudica) au cele mai bune rezultate! In timp ce prea-plecatii secunzi ai lui nea Gigi... se schimba intre ei, ca la Perinita!

116538290032900
Alice Popa  •  07 Noiembrie 2020, 11:31
Postat de 21lva pe 07 Noiembrie 2020, 11:20

"Au trecut opt etape și am pierdut o singură dată, cu Galatasaray. În plus, nu am mai fost învinși din ianuarie". Înțeleg că meciul cu Galata a fost în ianuarie?

Daca ai urmari mai atent stirile ai intelege si tu. Sumudica a spus ca nu a pierdut ACASA din ianuarie! Ieri s-a dat declaratia corecta; astazi au facut economie de spatiu.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează