INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Marius Șumudică i-a lăsat mască pe turci: "Pentru el sar în fața glonțului"

Articol de - Publicat vineri, 04 august 2017 11:24

Antrenorul lui Kayserispor l-a descris în cotidianul turc Fanatik pe "tatăl meu spiritual": "Lucescu e nebun după fotbal, îl iubește, înseamnă totul pentru el. Cel mai bun tehnician român este soluția ideală pentru naționalaTurciei".

Pentru Marius Șumudică, nimeni nu se compară cu Mircea Lucescu. Tehnicianul lui Kayserispor le-a spus-o și reporterilor de la cotidianul turc Fanatik. "Este cel mai valoros antrenor pe care l-am avut în carieră, cel mai bun din România", a declarat Șumi. "E al doilea meu tată, părintele meu spiritual. Sar în fața glonțului pentru el".

De ce este "soluția ideală la naționala Turciei"? "Fiindcă are foarte multă experiență și mari performanțe în străinătate. Lucescu e nebun după fotbal, îl iubește, înseamnă totul în viața lui. Și e un antrenor care muncește enorm. Cunoaște fotbalul turcesc, a avut succes la Galatasaray și Beșiktaș și cred că va începe bine, va câștiga de la primul meci". În deplasarea din Ucraina, pe 2 septembrie. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
lionforever
lionforever  •  04 August 2017, 19:10
Postat de anton40 pe 04 August 2017, 14:58

Nea Imi si Nea Puiu sunt cei mai mari nu Lucescu.Sumudika *** gandeste cand scrii:din fotbalul romanesc.

Dacă era lucescu in 94 în locul lui nento puiu jucam finala .

352061698522614
Mihai Tudose  •  04 August 2017, 17:37

M.L a uitat limba româna,ca la prezentare a vorbit in franceza?Sincer, ma asteptam sa vorbească in rusa.

jalabert
jalabert  •  04 August 2017, 16:00
Postat de anton40 pe 04 August 2017, 14:58

Nea Imi si Nea Puiu sunt cei mai mari nu Lucescu.Sumudika *** gandeste cand scrii:din fotbalul romanesc.

performantele lui nea imi sunt foarte discutabile. atunci cand vroia steaua un jucator era rechizitionat fara nici un fel de discutie. in plus atunci cand aveau meciuri in campionat si aveau meciuri si in cupe echipele din competitia interna nu aveau voie sa deranjeze cumva echipa nomenclaturii adica asa pe sleau trebuiau sa piarda si sa nu accidenteze cumva vreun jucator cu pedigree.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează