INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GAZIANTEP

Marius Șumudică, idolul fanilor lui Gaziantep! A fost votat cel mai important tehnician din istorie

Articol de - Publicat marti, 07 ianuarie 2020 17:45

Marius Șumudică, 48 de ani, e pe banca roș-negrilor de la Gaziantep de numai șase luni, fiind pe locul 9 în prima ligă din Turcia, la jumătatea sezonului. 

Marius Șumudică are rezultate foarte bune și fanii roș-negrilor s-au atașat deja de el. După 17 etape, echipa e pe locul 9, la jumătatea clasamentului, cu 24 de puncte, la șapte în spatele lui Fenerbahçe, poziția a 4-a, spre bucuria suporterilor care-l consideră decisiv în succesul echipei. 

Într-un sondaj realizat pe Twitter de suporteri, cu întrebarea „Care este tehnicianul cel mai important avut vreodată de Gaziantep?", Șumudică este primul, cu 47,9% din voturi. 

E urmat de italianul Walter Zenga (24,8%), portughezul José Couceiro (14,4%) și bosniacul Faruk Hadžibegici (12,9%). Au votat 1.869 de fani. 

Gaizantep va juca pe 18 ianuarie, pe teren propriu, cu Fenerbahce, locul 4 din Turcia.

Citește și:

Adevăratul motiv al retragerii lui Daniele De Rossi: „Dacă i se întâmpla ceva fetei mele?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează