INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Marius Șumudică critică decizia patronilor lui Gaziantep: „A fost o prostie!”

Marius Șumudică nu renunță la Alibec
Marius Șumudică nu renunță la Alibec

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 septembrie 2020 08:55 / Actualizat miercuri, 09 septembrie 2020 09:23

Marius Șumudică, antrenorul lui Gaziantep, nu renunță la visul de a-l transfera pe atacantul Denis Alibec (29 de ani).

Tehnicianul l-a lăudat pe vârful Astrei după cele două meciuri de la echipa națională, în care a marcat un gol, și nu și-a luat gândul de la jucătorul care mai are un an de contract cu formația din Giurgiu.

„Denis a fost impecabil la naţională. În cele două meciuri a fost impecabil. M-am săturat de câte mesaje le-am dat başkanilor de aici ca să le arăt ce jucător au pierdut pentru o sumă modică, de 200.000 de euro, cât era diferența. A fost o prostie! Trebuia să vină acum!

Încă nu dispun de asemenea sume, că m-aş fi implicat eu şi aş fi dat diferenţa respectivă numai să-l am pe Alibec aici!", a declarat Marius Şumudică pentru AntenaSport.

Alibec, campion în Liga 1 cu Marius Șumudică, a jucat 25 de meciuri în sezonul trecut, marcând de 14 ori și oferind 11 asisst-uri. În acest sezon a evoluat de două ori, fără să înscrie.

1.900.000 de euroeste cota lui Denis Alibec

VIDEO. Reîncepe Liga 1: totul despre meciul dintre  Astra și Sepsi

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Denis Alibec nu scapă de critici nici când dă gol: „Dacă aveam calitățile lui, eram la Real Madrid”

Marius Șumudică, dat pe spate de Mirel Rădoi: „Nu mă așteptam la așa ceva! Va deveni un mare antrenor!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  09 Septembrie 2020, 14:02

Șumudică celebru ca fire alunecoasă a comis-o iar. Acum o lună, spunea clar în presă:”clubul meu dă 600.000 de euro pe Alibec. Nu putem să dăm 800.000 de euro că avem o politică salarială și o stricăm”. Apoi pe surse a transmis în presă cum a încercat să negocieze cu Alibec: i-a spus că dacă vrea neapărat să plece să mai scadă din salariul la care s-au înțeles pentru ca turcii să facă rost de cei 200.000 de euro lipsă

Vezi toate comentariile (1)
Comentează