INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Marius Șumudică, în culmea fericirii după ultima victorie: „Am arătat Turciei că echipa mea joacă fotbal frumos” + Bătaie la finalul meciului

Bucuria din vestiarul lui Gaziantep, salvată matematic de la retrogradare +4   FOTO
Bucuria din vestiarul lui Gaziantep, salvată matematic de la retrogradare

Articol de - Publicat vineri, 10 iulie 2020 11:08 / Actualizat vineri, 10 iulie 2020 11:44

Gaziantep va juca și sezonul viitor în prima ligă turcă, după o victorie în ultimele minute împotriva Konyaspor (3-1). „Suntem doar trei echipe care nu am pierdut după pandemie”, evidențiază Marius Șumudică (49 de ani).

Cu trei etape înainte de final, Marius Șumudică și-a atins obiectivul. Gaziantep va juca și sezonul viitor în Süper Lig după victoria în fața lui Konyaspor, antrenată de Bülent Korkmaz, fostul căpitan al lui Hagi și Popescu la Galatasaray. 

Locul 8, cu 41 de puncte, zece mai mult decât Kayserispor, prima aflată sub linia retrogradării. „Un meci nebun", spune antrenorul. În minutul 87, Konya avea încă 1-0 în deplasare. Atunci, Maxim a egalat, din penalty. Imediat, Furkan (88) a înscris pentru 2-1, iar Pawłowski a făcut 3-1 în 90+9! Și a fost mare sărbătoare în vestiarul gazdelor, cu Șumudică în mijlocul jucătorilor.

Marius Șumudică: „Cu mine, niciodată nu le vom face viața ușoară”

„Suntem doar trei echipe care nu am pierdut după pandemie, ceea ce e foarte important pentru noi. Am demonstrat Turciei că echipa lui Șumudică joacă fotbal frumos", a declarat tehnicianul la conferință. 

„Unii adversari, cei care se bat ca să scape de retrogradare, cred că dacă au 1-0 Gaziantep le va face viața ușoară. Cu mine la Gaziantep, niciodată nu se va va întâmpla asta. Am venit aici pentru a face bani pentru club. Mai avem trei partide și vom juca la fel".

Învingem ca să adunăm bani pentru club. Noi facem bani pentru Gaziantep, iar Gaziantep ne plătește. Fără bani, fotbalul e imposibil

Am jucători cu inimă, cu caracter. Trebuie să-i felicit. Acest oraș merită să aibă echipă în prima ligă - Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

3 goluritoate din penalty, a marcat Alex Maxim în ultimele 5 meciuri la Gaziantep; are 5 reușite în total

Bătaie pe teren în Gaziantep - Konyaspor!

Imediat după ce Pawłowski a înscris pentru 3-1 și meciul s-a terminat, oaspeții au declanșat o bătaie pe teren, în care s-a implicat și Alin Toșca încercând să calmeze spiritele. Cel mai supărat era Uğur Demirok, stoperul lui Konyaspor. Până la urmă, doar propriul antrenor a reușit să-l liniștească, după un schimb dur de replici cu Demirok.

Citește mai multe știri despre stranieri:

Silviu Lung Jr., aproape de transferul carierei. Internaționalul român a fost ofertat de un club mare!

Veste excelentă! Nicolae Stanciu, cel mai bun mijlocaș al sezonului în Cehia: „A fost un uragan”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează