INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Presa din Turcia îl elogiază pe Marius Șumudică + 2 imagini cu el au devenit virale! Maxim, liderul unei ierarhii interesante

Marius Șumudică a devenit un personaj de prim-plan în fotbalul din Turcia. Colericul antrenor nu atrage atenția doar prin comportamen și prin declarațiile explozive, ci și prin rezultate. A dus echipa până pe locul 4, unul de cupe europene. +14   FOTO
Marius Șumudică a devenit un personaj de prim-plan în fotbalul din Turcia. Colericul antrenor nu atrage atenția doar prin comportamen și prin declarațiile explozive, ci și prin rezultate. A dus echipa până pe locul 4, unul de cupe europene.

Articol de - Publicat sambata, 19 decembrie 2020 20:26 / Actualizat sambata, 19 decembrie 2020 20:55

Gaziantep, formația antrenată de Marius Șumudică (49 de ani), a învins-o pe Fenerbahce, scor 3-1, și a urcat pe locul 4 în Turcia. Alexandru Maxim (30 de ani) a marcat un gol din penalty. 

Marius Șumudică a devenit un personaj de prim-plan în fotbalul din Turcia. Colericul antrenor nu atrage atenția doar prin comportament și prin declarațiile explozive, ci și prin rezultate. A dus echipa până pe locul 4, unul de cupe europene, iar presa nu îi ignoră reușitele.

Marius Șumudică, lăudat în presa din Turcia

Performanțele lui Marius Șumudică din acest start de sezon nu au fost trecute cu vederea. Fanatik.com, cea mai importantă publicație din Turcia, i-a dedicat un articol special, imediat după triumful cu Fenerbahce, în care punctează că formația lui este cea mai în formă din prima ligă. 

Performanțele lui Marius Șumudică:

  • Cea mai lungă serie de meciuri fără înfrângere în Superligă, 11. A doua performanță îi aparține lui Trabzonspor, cu doar 6 partide fără eșec;
  • Gaziantep nu a pierdut de 14 meciuri pe teren propriu;
  • Ultimul eșec în campionat a fost înregistrat în luna ianuarie a acestui an.

Alexandru Maxim, printre protagoniștii primei ligi 

Alexandru Maxim conduce un clasament interesant în Turcia, cel al golurilor înscrise din penalty în acest sezon. Internaționalul român a marcat 4 goluri din tot atâtea lovituri de pedeapsă.

Am fost implicat și în meciurile naționalei în ultima perioadă, am fost mereu pe drumuri. Am avut și câteva probleme de concentrare. Acest gol, chiar dacă e din penalty, mă ajută foarte mult, îmi crește încrederea. Toată echipa e mulțumită de rezultate, sper să o ținem tot așa
- Alexandru Maxim, mijlocaș Gaziantep

Gaziantep a sărbătorit cu Șumi dansând

Pe contul oficial de Twitter, clubul turc a postat un gif mai vechi cu Șumudică dansând la o petrecere a clubului, care a strâns mii de like-uri:

Un alt video care a făcut senzație pe Twitter a fost cel în care antrenorul român discuta azi cu Tufan, pe marginea terenului. „Șumudică a avut grijă de ambele echipe azi”, s-au amuzat microbiștii.

Suporterii lui Fenerbahce, atenți la Marius Șumudică

Suporterii lui Fener și-au amintit de declarația lui Șumudică de dinainte de meci, când a prezentat în direct la TV raportul pentru pregătirea partidei. „N-ar trebui să fim atât de ușor de citit”, s-au lamentat aceștia. „Am analizat bine, uitați aici documentația. Vom specula punctele slabe ale lui Fener”, spusese antrenorul român joi.

Presa din Turcia îl elogiază pe Marius Șumudică + 2 imagini cu el au devenit virale! Maxim, liderul unei ierarhii interesante

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Jucătorul Barcelonei riscă să-și încheie cariera la 22 de ani, după ce s-a izbit de bară!

Mourinho, savuros: „Statistica? O excelentă bucată de carne prost gătită”. Plus o altă înțepătură la adresa lui Klopp

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dubluv
dubluv  •  20 Decembrie 2020, 11:06
Postat de bazinga pe 19 Decembrie 2020, 22:37

Degeaba, tot Sumi ramane, cel pe care il stie toata lumea !

adica cel mai bun antrenor roman in activitate

bazinga
bazinga  •  19 Decembrie 2020, 22:37

Degeaba, tot Sumi ramane, cel pe care il stie toata lumea !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează