INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Marius Șumudică, învins din nou în Turcia » Alexandru Maxim a ratat un penalty

Gaziantep, formația antrenată de Marius Șumudică (52 de ani), a pierdut, în deplasare, cu Kasimpașa, scor 2-4, într-o partidă din runda cu numărul 14 din prima ligă turcă.
Gaziantep, formația antrenată de Marius Șumudică (52 de ani), a pierdut, în deplasare, cu Kasimpașa, scor 2-4, într-o partidă din runda cu numărul 14 din prima ligă turcă.

Articol de - Publicat duminica, 03 decembrie 2023 15:04 / Actualizat duminica, 03 decembrie 2023 18:08

Gaziantep, formația antrenată de Marius Șumudică (52 de ani), a pierdut, în deplasare, cu Kasimpașa, scor 2-4, într-o partidă din runda cu numărul 14 din prima ligă turcă. 

Echipa pregătită de fostul antrenor de la Astra, Rapid sau CFR Cluj a ajuns la a doua înfrângere consecutivă în campionat, după ce a cedat, duminică, pe terenul lui Kasimpașa, scor 2-4. Gaziantep pierduse în runda precedentă pe teren propriu cu Ankaragucu, scor 0-1. 

Programul complet de la Euro 2024 » Când, unde și la ce oră se joacă TOATE meciurile
PROGRAM EURO 2024
Programul complet de la Euro 2024 » Când, unde și la ce oră se joacă TOATE meciurile

La Gaziantep au fost titulari Florin Niță, Alexandru Maxim și Denis Drăguș. Niță a fost integralist, în timp ce Maxim și Drăguș au bifat 79, respectiv 71 de minute. 

Gaziantep, formația antrenată de Marius Șumudică, învinsă în deplasare de Kasimpașa

Kasimpașa a deschis scorul în minutul 3, prin Aytac Kara. Mijlocașul gazdelor a preluat balonul în interiorul careului și l-a învins pe Florin Niță cu un șut puternic, de la 11 metri, printre picioare. 

Tunisianul Ben Ouanes a dus scorul la 2-0 în minutul 16. În urma unei faze fixe, mingea a ajuns la african, iar acesta a finalizat cu o execuție de finețe: o foarfecă pe spate, de la 12 metri. 

Același Ben Ouanes avea să mai marcheze o dată în prima repriză, mai exact în minutul 31. Haris Hajradinovic a centrat din banda dreaptă, iar Ouanes l-a bătut pe Florin Niță cu o lovitură de cap, de la 11 metri. 

Alexandru Maxim a avut șansa de a reduce din handicap în prelungirile primei reprize, doar că fostul mijlocaș de laVfB Stuttgarta ratat de la punctul cu var. 

Gaziantep a înscris de două ori în două minute contra lui Kasimpașa

Gaziantep a revenit cu un suflu nou de la cabine și a reușit să puncteze de două ori în două minute, 52 și 53. 

Mai întâi, Mustafa Eskihellac l-a învins pe Andreas Gianniotis, portarul gazdelor, cu un șut la colțul lung, de la 13 metri, pentru ca Lazar Markovic să ducă scorul la 3-2 câteva momente mai târziu. 

Fostul fotbalist de la Partizan Belgrad și Liverpool a primit o pasă de la Denis Drăguș, a șutat la poartă, Gianniotis a respins în față, iar Markovic a reluat din câțiva metri în plasă. 

Scorul final a fost stabilit în minutul 82 de Mamadou Fall. Atacantul senegalez de la Kasimpașa a finalizat din 5 metri, după o pasă cu exteriorul venită de la Nuno Da Costa

Gaziantep ocupă locul 14 în clasament, cu 15 puncte adunate în 14 etape. În următoarea etapă, formația lui Marius Șumudică primește acasă vizita lui Trabzonspor. Meciul e programat pe 10 decembrie. 

VIDEO. Ce făcea Marius Șumudică în tribune, imediat după ce a fost eliminat

Citește și: 

„Geniul” și-a luat la revedere! » Mijlocaşul Shinji Ono, legendă a fotbalului japonez, s-a retras din activitate la 44 de ani

Alexandru Mățan, martor la revenirea senzațională a lui Columbus Crew » Trupa din Ohio a revenit de la 0-2 cu Cincinnati și va da peste o formație din California în ultimul act

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
romeverest
romeverest  •  03 Decembrie 2023, 20:40

Era de asteptat !! Greul abia acum a inceput !! Si-a cam luat avant dupa cateva victorii, dar si acelea au fost cu echipe modeste care si ele se lupta la evitarea retrogradarii !! Cred ca Sumudica va avea tot mai putine ocazii in care sa danseze pe marginea terenului !!

1280
1280  •  03 Decembrie 2023, 19:05

Vreți , sau , nu vreți , FRF ne-a dat peste nas tuturor . Au avut o gândirea sănătoasă . Nu l-au pus pe Șumudică , au scăpat de Rădoi . Acești 2 semi- antrenori se dovedesc a fi niște “loseri “ Sumi este de tot râsul cu dansurile lui .

dobrin
dobrin  •  03 Decembrie 2023, 16:51

S-a terminat luna de miere a lui Sumudica.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează