INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

VIDEO Marius Șumudică, meci dramatic cu formația lui Bogdan Stancu » Penalty ratat + două goluri anulate: „Allah a fost cu ei astăzi”

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 ianuarie 2020 21:27

Gaziantep, formația lui Marius Șumudică, a pierdut meciul din deplasare cu Genclerbirligi, scor 1-0. Bogdan Stancu nu a evoluat la gazde, din cauza unei accidentări.

Deplasarea de la Genclerbirligi a fost una de coșmar pentru Șumudică. Gaziantep a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 56, prin Kayode, și a avut două goluri anulate după intervenția VAR, în minutele 57 și 87. Unicul gol al partidei a fost marcat de Stephane Sessegnon, fostul mijlocaș al lui PSG, Sunderland și West Brom, din penalty, în minutul 64.

Vezi AICI VIDEO de la meci!

Golgeterul Stancu, accidentat

Alin Toșca și Junior Morais au fost integraliști în formația lui Marius Șumudică, în timp ce Bogdan Stancu a ratat meciul din cauza unei accidentări.  

Gaziantep ocupă în acest moment locul 10 în Superliga turcă, cu 24 de puncte, dar riscă să cadă două poziții, în funcție de rezultatele obținute în etapa cu numărul 19 de Rizespor și Denizlispor. 

Șumudică cere întăriri

„Nu meritam înfrângerea astăzi. Adversarii noștri nu au avut nicio șansă clară de gol în prima repriză. Noi am ratat câteva ocazii bune pe final. Am avut și un gol anulat pentru un offside de câțiva centimetri. Poate nici nu a fost. Allah a fost cu Genclerbirligi astăzi, au avut noroc.

Avem nevoie de jucători, am simțit anumite lipsuri. Cele 24 de puncte strânse nu înseamnă nimic. Dacă cineva crede că locul în prima ligă e garantat, îi spun că greșește. Repet, avem nevoie de transferuri. Din păcate, până acum nu am adus pe nimeni, îmi pare rău să spun asta”, a declarat Marius Șumudică după meci.

Vezi și: 

Florin Andone, mesaj încurajator pentru fani: „Sunt aproape să revin pe teren”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează